Pořádná dávka pohodlí - Dámské i pánské tenisky od Queens

Pořádná dávka pohodlí - Dámské i pánské tenisky od Queens

27. února 2014, Queens, queens.cz, tenisky, pánské tenisky, dámské tenisky, jarní tenisky, obuv, pohodlná obuv, trendy obuv, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Ať už trendy velí jakkoliv, tenisky nejspíš vždy zůstanou v pomyslném žebříčku oblíbenosti mezi botami na předních příčkách. Může za to především pohodlí, které svým nositelům poskytují a pak také spousta překrásných designů, jež tenisky nabízejí. A protože se blíží jaro, během něhož tenisky vytahujeme ze skříní asi nejčastěji (pokud nebereme v úvahy jedince, kteří tenisky nesundají z nohou po celý rok), těšit se můžeme na spoustu nových a neotřelých modelů. Dnes se podíváme na ty, které jsou k dostání v obchodech Queens, nebo e-shopu Queens.cz.

V obchodech Queens se můžete těšit na tenisky velmi oblíbených značek jako jsou například Nike, New Balance, adidas, Supra, Reebok nebo Jordan. Na své si přijdou samozřejmě obě pohlaví a výběr je opravdu pestrý.

Dámské tenisky

Ženy si na zajímavé barevné kombinace a originální potisky potrpí přeci jen o kapku více než muži, a tak z dámských modelů tenisek pro jaro 2014 číší veselost a radost z nového období. Z barev vedou nebesky modrá a růžová, ale opomenuty nezůstaly ani černá, červená, béžová a bílá. Za pozornost bezpochyby stojí tenisky značky Nike. Modely Rosherun zajmou lehkostí a budete se v nich cítit pohodlně po celý den. Boty Dunk Ski Hi také dopřejí komfort, ale potěší i ty ženy, které si oblíbily skrytou platformu.

Pánské tenisky

Velice nápaditého designu a pořádné dávky originality se dočkaly i pánské tenisky. Boty různých značek si doslova říkají svým vzhledem o pozornost. Vsadit můžete na bílou a černou barvu, nebo jejich kombinaci v podobě pruhů. Pokud fandíte extravagantnosti, jsou tu pro vás přichystány dokonalé tenisky z limitované série ku příležitosti Pro Bowlu NFL, který se hrál na Hawaii, zdobené – jak jinak – havajskými květinami. Možností je tu ovšem samozřejmě daleko víc a ze záplavy barev, jejich kombinací a neotřelých designů si zajisté vyberete své jarní teniskové favority!

Zdroj: www.queens.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu