Prosluněná kolekce Pull and Bear jaro/léto 2014

Prosluněná kolekce Pull and Bear jaro/léto 2014

25. února 2014, Pull and Bear, vysoký pas, denim, riflovina, černo-bílá, jaro/léto 2014, letní šaty, květinové vzory

Sponzorované odkazy

Oblíbená značka Pull and Bear, která je plná mladistvé trendy módy, už nyní přichází s novou kolekcí na následující sezónu jaro/léto 2014. Neexistuje snad žádná z minulých kolekcí této značky, ze které bych nebyla nadšená a stejný pocit mám i nyní. Kolekce obsahuje všechny trendy, které k jaru a létu jednoznačně patří. K tomu všemu se ceny za oblečení a módní doplňky pohybují v přijatelných cenách a kolekce je zaměřená jak na ženy, tak i na muže.

To, co k nadcházející teplé sezóně bezpochyby patří jsou květinové vzory. Objevují se jak na oblečení, které je určené pro dámy, tak i na těch pro pány. Ženy se mohou připravit na květinové šaty, lehké a vzdušné květinové kalhoty, sukně či sexy topy. Pány pak učarují květinové košile à la Hawai či krátké květinové kraťasy. Žádný z těchto modelů není nějak zženštilý a hlavně se bude perfektně vyjímat v horkých dnech na dovolené u moře či při procházce rozkvetlým parkem, kde skvěle zapadnete.

Dalším letošním trendem bude tak jako minulý rok denim neboli riflovina. Nejde jen o materiál, ale také pouze o ,,riflovou" barvu, které je v odstínu modré. Toto oblečení by mohlo na jaře a v létě symbolizovat blankytně modrou oblohu, která je jen občas narušená bílými nadýchanými obláčky. Krom toho je denim modrá velice příjemnou barvou na pohled a sluší všem, ať máte světlé či tmavé vlasy nebo pleť, modrá se na vás bude skvěle vyjímat. Je všude – na kalhotách, šortkách, šatech, košilích i mikinách.

Pak bude v módě také vysoký pas. O tom už jsme v minulých letech slyšeli a nyní je tu zas. Vyjímá se především na kalhotách, šortkách a někdy i sukních. Módní značka Pull and Bear má kousky s vysokým pasem pouze pro ženy, kterým tak skvěle vynikne jejich pas a hlavně zadeček.

Krom toho bude v kurzu i černo-bílá kombinace. Neexistuje snad sezóna, kdy by se nenosila. Ať je teplo či zima, černo-bílá je vždy in. I když všichni víme, že černá barva slunce přitahuje a například v černém tričku je nám v létě mnohem větší teplo než v jinak barevném, často se v jarních a letních kolekcích objevuje. Zde u Pull and Bear se černo-bílá kombinace představí na proužkovaných tričkách a svetřících. Velice pěkný je pak černo-bílý dámský komplet v podobě černých kalhot a lehké bílé jarní bundičky.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu