Kolekce plná hitů jara / Ann Christine jaro 2014

Kolekce plná hitů jara / Ann Christine jaro 2014

27. února 2014, kolekce, kolekce jaro 2014, Ann Christine, dámské oblečení, jaro 2014, trendy oblečení

Sponzorované odkazy

Zdá se, že letošní jaro má pouze dva hlavní aktéry. Jsou jimi bílá a černá barva. Tato dvojice vévodí nespočtu kolekcí oblíbených značek a podle všeho se bez nich na jaře 2014 neobejdeme. Při pohledu na jarní kolekci značky oblíbené hlavně u mladých Ann Christine je jasné, že ani zde se návrháři vlivu nestárnoucí černo-bílé kombinace nevyhnuli. Je zajímavé sledovat, jak si značky s touto zdánlivě obyčejnou dvojicí dokázali všemožně vyhrát a vytvořit kousky, které zaujmou na první pohled.

Kolekce Ann Christine pro jaro 2014 se drží nejnovějších trendů a nevynechala snad jediný hit nové sezóny. Díky této značce se tak můžete od hlavy až k patě obléci do stylu a být za hvězdu! Kolekce dále nabízí třeba denimové kousky. Jak můžeme v lookbooku vidět, není problém obléci se do tohoto materiálu od hlavy až k patě. Riflemi a denimovou bundičkou tuto sezónu rozhodně nic nezkazíte!

Dalším často se objevujícím a nepřehlédnutelným trendem jsou proužky. Jinde jsme měli šanci vidět především kalhoty s vertikálními proužky vytvářejícími dojem nekonečných gazelích nohou, u Ann Christine vsadili kromě nich i na pruhovanou minisukni. Sukně jsou vůbec velmi oblíbeným prvkem v nové kolekci Ann Christine. Nechybí očekávané kožené sukně v zajímavých provedeních s křivým zipem či lemem připomínajícím krajku.

Motorkářské bundičky z falešné kůže taktéž obsadily na pultech obchodů mnohá místa a řadí se k naprostým must-have kouskům pro jaro 2014. Ann Christine nabízí i trochu originálnější variantu v podobě kožené vesty.

Jak je vidět, letošní jaro nám na módním poli žádné velké překvapení nechystá. Vládne klasika a jednoduchost kořeněná sportovním stylem a špetkou rocku. Nic odvážného, spíše sázka na pohodlí. Rozjasňujícím prvkem pak mohou být například trička s nápisy, nebo top á la sportovní dresy.

Zdroj: www.annchristine.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu