Do jara s novými botami / Kolekce Baťa jaro 2014

Do jara s novými botami / Kolekce Baťa jaro 2014

1. února 2014, tenisky, obuv, boty, jaro 2014, trendy boty

Sponzorované odkazy

Jaro přináší, co se obuvi týče, mnoho možností. Na jeho začátku můžeme obouvat nízké kozačky či kotníčkové boty, a když se teploty o pár stupňů zvednou, přijdou na řadu balerínky či lodičky. Po celou dobu také můžeme elegantnější boty střídat se sportovnějšími teniskami, kterých je tuto sezónu všude plno. Oblíbená česká značka Baťa si je variability jarní obuvi dobře vědoma a v nové kolekci pro rok 2014 se nás snaží zaujmout všemi zmíněnými druhy bot. Při pohledu na jarní novinky je jasné, že se jí to povedlo.

Kozačky i na jaře? Proč ne!

Kozačky získávají na jaře díky teplejšímu počasí samozřejmě zcela jinou podobu – jsou vzdušnější, lehčí, bez kožíšku. Velké oblibě se už od loňského roku těší kozačky s dírami. Nejedná se samozřejmě o klasické díry, tyto jsou na botách vytvořeny cíleně právě kvůli tomu, aby se nám noha nezapařovala. Jestli vás děrované boty neoslovily, můžete sáhnout po nízkých kozačkách, které Baťa pro tuto sezónu ozdobil kamínky, přezkami a flitry.

Nenechte si ujít tenisky na klínku

Pokud jste si na trend tenisek na klínku ještě nezvykly, možná je čas to udělat. Jsou totiž všude a pro tuto sezónu se jednoznačně jedná o největší trend mezi teniskami a sportovnější obuví vůbec. Jsou výrazné, nepřehlédnutelné a nosí je všichni včetně hvězd jako Rihanna, Beyoncé či Alessandra Ambrosio. Baťa dodal teniskám na klínku veselé barvy jako žlutou či růžovou a oblíbené divoké potisky ve stylu leopardí či zebří kůže.

Probuďte ženskost: lodičky a balerínky

Lodičky a sandály z jarní kolekce Baťa působí velmi neotřelým a trendy dojmem. U sandálů vede otevřená špička a iluze dřevěného podpatku. U lodiček zase návrháři využili šněrování, dalšího z mnoha oblíbených trendů. Vedou spíše neutrální a tlumené barvy, které jsou tím pádem snadno kombinovatelné a nositelné. Baleríny zdobí zajímavé aplikace, které je učiní jedinečným prvkem každého outfitu.

Zdroj: www.bata.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu