Daria Werbowy pro jarní kolekci Mango

Daria Werbowy pro jarní kolekci Mango

5. března 2014, all black everything, all white everything, Mango, jaro 2014, trendy 2014, Daria Werbowy, black, white, black&white, černobílá

Sponzorované odkazy

Španělská značka Mango je velmi populární – především z těch cenově dostupných obchodních domů. Vždy se drží posledních trendů a předvádí jednu úžasnou kolekci za druhou. Není se čemu divit, že se těší takové oblibě. V předchozích kampaních byla tváří Manga australská modelka Miranda Kerr, která momentálně přesedlala k švédským konkurentům – H&M. Novou tváří Manga se tak stala velmi půvabná a na módním poli velmi ceněná modelka Daria Werbowy. Pojďme si představit lookbook z pustiny!

Daria Werbowy je velmi známá modelka. Narodila se v polském Krakowě, avšak kořeny má na Ukrajině a vyrůstala v Kanadě. Dnes kvůli práci modelky žije v New Yorku, odkud cestuje na jednu velkolepou kampaň za druhou. Daria je také současnou tváří francouzské značky Lancome. Člověk by stěží uvěřil, že ji bylo loni třicet let. Je umělecky založená – sbírá díla od pouličních umělců, také ráda čte a nemá ráda sociální sítě, které jsou podle ní jen žrouti času. Krom značky Lancome jste ji mohli vidět také u Prady, Y. S. Laurenta, Gucci, Valentina, Chanelu nebo Louis Vuittona. Pravidelně chodí nejprestižnější módní přehlídky a fotí nejznámější kampaně. Daria Werbowy patří mezi nejlépe placené modelky současnosti.

Abychom se dostali k samotné jarní kolekci Mango 2014 – lookbook se fotil na poušti, v pustině, uprostřed ničeho, ale také u vody v pochmurném šedivém počasí. Tak dokonale vyniknou jednotlivé modely, které jsou právě dány do kontrastu s okolní krajinou. Jarní kolekce Manga se nese ve třech základních barvách – a to v černé, bílé a šedé. Stále populární trend all white a all black everything je in, dále se navzájem barvy kombinují. Kalhoty jsou úzkého střihu v délce nad kotníky (odhalené kotníky jsou velmi trendy), topy, halenky a mikiny jsou volnějšího střihu, občas oversize. Nesmí chybět ani biker jacket (kožené bundy v motorkářském stylu). Celá kolekce působí velmi jednotným a uceleným dojmem, zde neočekávejte potisky, divoké barvy ani experimentování v oblasti střihů. Jarní kolekce Mango nadchne především milovníky černé a bílé a ty z vás, které mají rády nadčasové kousky ve svém šatníku. Zkuste také napodobit vzhled Dari Werbowy – rozevláté zvlněné vlasy, které působí mokrým dojmem, a minimalistický nahý make up. Doplňky zde pouze decentní a nejlépe ve zlaté barvě.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu