Jeans à la 90.léta jsou zpět!

Jeans à la 90.léta jsou zpět!

8. března 2014, křivák, biker jacket, crop top, jeans, džíny, 90.léta, trendy 2014, ohrnuté džíny

Sponzorované odkazy

Devadesátá léta minulého století byla hned v několika směrech divoká. Co se módy a trendů týče rozhodně. Ovšem nelekejte se – v tomto článku dostane trend z devadesátých let téměř nový rozměr a jedná se o decentní výběr outfitu. Abychom přešli k věci – střihy džínů z devadesátek jsou opět in. Rovné roury, které se nosí k podpatkům i teniskám, s vyšším pasem a hlavně – ohrňte je nad kotníky!

Stejně jako se tyto džíny nosily v devadesátých letech, nosí se i dnes. Ovšem dnes na sebe berou elegantnější podobu a musíte uznat, že mají opravdu šmrnc. Rovný střih a vysoký pas má hned několik plusů pro vaši postavu – vysoký pas zakryje širší boky a schová bříško, opticky vám to ubere pár kil, rovně střižené nohavice vám prodlouží a zeštíhlí nohy a když je navíc ohrnete a ukážete kotníky – máte vyhráno. Odhalené kotníky jsou totiž obrovským jarním trendem a působí to opravdu žensky. Zkoušejte vzájemně kombinovat elegantní prvky (sáčko, lodičky) s kousky z vašeho šatníku pro volný čas (triko, volnější mikina, čepice nebo kšiltovka). Vypadá to trendy a stylově! Triko můžete zastrčit do kalhot úplně nebo jen částečně – ležérně rebelsky. Pas zvýrazněte například tenkým páskem. Jestliže si troufáte a jste zvyklá nosit podpatky – směle do nich. Vaše nohy budou delší mrknutím oka. Pokud preferujete pohodlí, nezoufejte. Džíny z devadesátek se nosí i k teniskám (jakýmkoliv), kotníčkovým boots, balerínám nebo mokasínům, které můžete obout i do práce.

Dalším trendovým tipem pro váš šatník a jarní stylový outfit je biker jacket (bunda v motorkářském stylu, říká se jí také křivák). Spolu s tímto typem džín vypadá velmi módně a má nespočet využití. Pro formálnější příležitosti můžete džíny z devadesátek obléci spolu se sáčkem nebo blazerem. Naopak pro volný čas je ideální je kombinovat s mikinou bez kapuce. Až se nám venku oteplí o něco víc a budeme moct chodit jen v tričku, doporučujeme crop topy (top v délce nad pupík) nebo bolerko na party. Opravdu trendy záležitost!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu