Skinny kalhoty v délce nad kotníky

Skinny kalhoty v délce nad kotníky

11. března 2014, jeggings, jeggins, skinny, úzké kalhoty, jeans, pant, nad kotníky, trendy 2014, vysoký pas

Sponzorované odkazy

````.= Poradíme vám, jaké kalhoty a džíny budou na jaře in, aniž byste si s tím lámala hlavu. Trendy fandí džínám, úzkým střihům a novinkou je délka nohavic nad kotníky! Troufnete si na nový módní zásah?

Střih skinny je občas jako naše druhá kůže. Dokonale padnou, obtáhnou naše nohy, v případě vyššího pasu nám i dopomohou ke štíhlému vosímu pasu, kdo by je neocenil? Navíc vypadají úžasně s podpatky i teniskami. Kromě oblíbených džín můžete obléci i kalhoty ze strečových materiálů, legíny nebo jeggings, které teď zažívají velký boom. Ptáte se, co že to jeggings jsou? Jde o vzájemnou kombinaci legín (leggings) a džínů (jeans). Spojením těchto slov a dvou stylů vznikly jeggings. Jsou oblíbené hlavně pro skvěle padnoucí střih skinny a pro jejich materiál. Jsou pružné, nejsou materiálově tvrdé jako pravé jeans a padnou dokonale jako legíny. Dostupné jsou už téměř ve všech obchodech, stačí zapátrat. Krom trendu ohrnutých nohavic zde máme právě onu délku nad kotníky. Zaručujeme vám, že v těchto kalhotách vaše nohy nikdy nebyly delší!

Jak skinny kalhoty nosit? Dvěmi slovy – ke všemu. Mají opravdu obrovské využití. Džíny pro volný čas, do školy i do práce, kalhoty pro společenské události (skvěle vypadají i kalhoty s puky v délce nad kotníky) nebo jeggings, pokud jste stále v pohybu – na procházce se psem, při návštěvě města nebo když jste zrovna na cestách. Ke skinny kalhotám noste spíš trika volnější – vyniknou tak více vaše nohy. Jestliže se pyšníte štíhlým pasem a plochým bříškem – zkuste dívčí crop topy a kšiltovku. Budete za rebelku. Doporučujeme také biker jacket, trenčkot nebo blazer. Vše vypadá stylově. Pokud jste konzervativní a neholdujete módním výstřelkům, držte se zkrátka klasiky, na kterou jste zvyklá a noste skinny kalhoty nebo džíny k halenkám, košilím a basicovým trikům. Tímto nic nepokazíte!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu