Jak okouzlit v nejdůležitější den? / Svatební šaty jaro/léto 2014

Jak okouzlit v nejdůležitější den? / Svatební šaty jaro/léto 2014

9. března 2014, trendy šaty, jaro 2014, jarní svatba, letní svatba, svatební šaty, svatba, šaty na svatbu, šaty pro nevěstu

Sponzorované odkazy

Důvody, proč jsou právě jaro a léto nejoblíbenějšími obdobími pro svatby, jsou jasné. Nádherně zbarvená příroda plná květin a zeleně, příjemné počasí (pokud máte trochu štěstí), svěží vzduch. A když při tom všem můžete dát na odiv své svatební šaty bez toho, aby je musel překrývat kabát nebo bolerko, je jasné, že o správné době na svatbu není třeba dlouze přemýšlet, ačkoliv i podzim a zima mají samozřejmě něco do sebe. Dnes se ale podíváme na svatební šaty z jarních kolekcí, a také na nové tendence, které jim vládnou.

Krajkové rukávy

Krajka je samozřejmě jedním z nejčastěji užívaných materiálů, co se svatebních šatů týče. Jemná a elegantní, svým způsobem přijatelně svůdná. Sama o sobě není samozřejmě žádnou novinkou, krajkové rukávy však ano. Jedná se o trend, který si sice nedovedeme představit „v akci“ během letních veder, ale pro jarní počasí je ideální.

Nad kolena

Moderní a nekonvenční nevěsty jistě zaujme trend krátkých svatebních šatů nad kolena. Pro někoho jsou možná zbytečně odvážné a představě klasických svatebních šatů se samozřejmě hodně vzdalují, ale možná také znáte dámy, které si v dlouhých šatech dokážete představit jen těžko, a krátké šaty k nim sedí daleko lépe. Ani šatům nad kolena koneckonců nemusí chybět kýžená elegance a v teplém počasí jsou navíc praktické.

Jednoduchá elegance

Ačkoliv si spousta žen přeje v tento den vypadat jako princezna a volí tak bohaté sukně, letos je v módě jednoduchost reprezentovaná siluetu obepínajícími šaty. Zdobení jsou volená velmi střídmá a elegantní – jednoduchá spona, něžný kanýrek… Výhodou těchto svatebních šatů třeba je i fakt, že neztratí své kouzlo na fotkách ani za pár let.

Nevybraly jste si?

Pokud vás žádný z uvedených trendů nezaujal, buď se jimi nemusíte samozřejmě řídit vůbec, nebo vaši pozornost upoutá některý z dalších. Letos se v kolekcích věhlasných značek objevovala například i pro svatební šaty netradiční černo-bílá kombinace. Nádherně vypadá i ombré trend, smetanové šaty, které se dole slijí do nádherné mocca barvy, zaujmou každého. Horkou novinkou jsou pak i šaty, jež mají na zádech překřížená ramínka.

Zdroj: www.houseofbrides.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu