Bílé kalhoty jsou must-have jara 2014

Bílé kalhoty jsou must-have jara 2014

14. března 2014, jaro 2014, must-have, bílé kalhoty, Mango, Zara, denim, černo-bílá, trendy, dámské kalhoty, rifle, bílá

Sponzorované odkazy

Letos na jaře se budeme potýkat s mnoha módními trendy. Jedním z nich budou kupříkladu bílé kalhoty, které podle módního světa prostě musíte mít! Mají mnoho výhod stejně tak jako spoustu nevýhod. Mezi klady můžeme označit například ten fakt, že letos na jaře a také v létě 2014 ,,pofrčí" kombinace barev černé a bílé. Pokud si tedy pořídíte bílé kalhoty, které doplníte o černý top, kabelku, boty či černou koženou bundičku, budete dvojitě trendy! Ke světlým bílým kalhotám můžete nosit topy v zářivých a výrazných barvách, aniž by jste vypadala jako kolotočářka. Skvěle se budou hodit také náramky a doplňky, které bílé kalhoty oživí, jelikož ony samy o sobě nemají dost síly na to, aby ve vašem outfitu hrály prim.

A teď ty méně příjemné zprávy, které zde musí zaznít, i když o mnohých z nich určitě už něco málo víte. Všechny víme, že černá barva zužuje, a jestliže bílá barva je jejím antonymem, tak místo zužování bude rozšiřovat. Jestliže tedy máte pochybnosti o své postavě, s bílými kalhotami buďte opatrné. To však neplatí o úzkých bílých džínách, které jsou pro plnoštíhlé postavy perfektní! Dokonale zeštíhlí a prodlouží nohy! Také si dejte pozor na průsvitnost bílé barvy! Pokud si vyberete bílé kalhoty vyrobené z bavlny či lnu, je dost určitě možné, že spodní prádlo odlišné barvy bude pod nimi jako na výstavce. A nakonec je tu největší kámen úrazu bílých kalhot a to je ona samotná barva, která je dělá jednak neodolatelně krásné, ale také velmi nepraktické. Je zapotřebí myslet na to, na jaká místa bílé kalhoty nosíme, protože se málokdy stává, že bílé kalhoty zůstanou bílé po celý den.

Mango

Pojďme se podívat, v kterých obchodech známých módních značek na nás bílé kalhoty čekají. Ve své jarní kolekci 2014 je má například španělská značka Mango. A nemluvím zde o třech či čtyřech modelech. Pro jarní kampaň Mango se nechala nafotit polská modelka Daria Werbowy, které bílé kalhoty opravdu sluší. Mango má ve své kolekci bílé kalhoty ve všech možných odstínech, střizích, délce i materiálech. Stále in jsou třeba kalhoty s vysokým pasem nebo bílé kalhoty v délce nad kotníky, které jsou velice sexy v kombinaci s boty na vysokém podpatku. To vše a mnohem více naleznete v prodejnách Mango. Určitě to stojí alespoň za zhlédnutí.

Zara

Módní značka Zara se do bílých kalhot pustila také po hlavě. Možná nemá až tak široký výběr jako její konkurenční módní značka Mango, ale kousky jsou zde pěkné. Tady se setkáte buďto s neuvěřitelně dlouhými bílými kalhotami, na které si budete buď šlapat či si je necháte zkrátit, anebo s bílými kalhotami v délce nad kotníky. Materiálově zde bude vyhrávat spíše bavlna a syntetika nežli džínovina, ale i tak budou bílé kalhoty lahodit vašemu oku. Do obchodů značky Zara se určitě také vyplatí zajít.

Zdroje: www.mango.com www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu