Džíny a jejich trendy pro jaro 2014!

Džíny a jejich trendy pro jaro 2014!

10. března 2014, džíny, rifle, jeans, trendy džíny, trendy jaro 2014, jaro 2014, dámské oblečení, vzorované džíny, džíny s vysokým pasem, roztrhané džíny

Sponzorované odkazy

Džíny jsou napříč generacemi stále jedním z nejčastěji nošených kousků. Najít člověka, který ve své skříni žádné rifle neschovává, je skoro nemožné. V posledních letech se podoba džínů mnohokrát změnila – nosily se superúzké i široké, tmavé, světlé, barevné, lišily se jejich délky. Představa trendy džínů je sezónu od sezóny jiná, a v dnešním článku vám ukážeme, jaké obléci do letošního jara.

S vysokým pasem

Kalhoty s vysokým pasem začaly osidlovat pulty obchodů i naše skříně už před nějakou dobou a získaly si velkou oblibu. Jaro 2014 přináší spoustu možností, jak do vašeho outfitu zakombinovat i džíny s vysokým pasem. Jejich nošení je navíc překvapivě jednoduché. K trendy looku vám bohatě postačí třeba bílá košile, kterou do nich zastrčíte.

Roztrhané

Teplé počasí nebrání ani dalšímu trendu – roztrhaným džínám. Ty perfektně korespondují se styly, které módě letošního jara vládnou, tedy grunge a rocku. Nejedná se tentokrát o žádné obrovské díry, ale spíše o menší „trhliny“. Výhodou je, že občas se vám může povést si tyto trendy rifle vytvořit z klasických džín úplně omylem.

Vzorované

Potisky a vzory jsou opět hitem sezóny jaro/léto 2014 a na pestré džíny jsme už měli šanci si zvyknout. Pokud ještě ve svém šatníku nemáte rifle v podobě rozkvetlé louky, tropického pralesa nebo alespoň proužkované či puntíkované, je nejvyšší čas tento nedostatek napravit. Je jich všude plno a vybrat si můžete odstíny, které vám sedí. Stačí přihodit jednobarevný top a je to!

Ohrnuté

Na jaře nám určitě nevadí odhalit trochu víc kůže, i když je jasné, že odhalování u džín je spíše symbolické. Jaro 2014 nám radí nosit rifle dole ohrnuté, nebo rovnou džíny v délce nad kotníky. Tato délka navíc dovolí vyniknout botám, které jste si obula, takže jejich volbu nepodceňujte. Kratší džíny budou vypadat dobře jak s teniskami, tak třeba i v kombinaci s lodičkami!

Zdroje: www.pullandbear.com, www.tally-weijl.net, www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu