Jaké se budou nosit na jaře baleríny? / Baleríny jaro 2014

Jaké se budou nosit na jaře baleríny? / Baleríny jaro 2014

13. března 2014, jarní baleríny, baleríny 2014, trendy balerínky, balerínky do špice

Sponzorované odkazy

Jsou pohodlné, nosíme je k sukním i džínám a jak se zdá, jen tak nevyjdou z módy. Dámské baleríny se během jejich krátkého života vyšplhaly mezi nejoblíbenější typy obuvi a každoročně jich módní průmysl produkuje v neuvěřitelných počtech. My je zase horečnatě kupujeme a užíváme si jejich komfort. Tento článek nastíní módní balerínky pro sezónu jaro 2014.

Špička je základ trendu

Jarní trendy se na nás valí a snad ani nestačíme vstřebávat nové nápady módních návrhářů. Ti si usmyslili, že letos bude v módě špička. Jedna je protáhlá a velmi výrazná, druhá může mít téměř jakýkoliv tvar, ale především musí být odlišná od celkového designu boty.

Balerínky se špičkou z lakované kůže nebo pouze odlišné barvy špičky jsou trendem číslo jedna. Velmi žádoucí je do očí bijící kontrast, a tak se běžně setkáme s béžovými balerínami, které zdobí černá špička. Můj tip jsou baleríny v této barevné kombinaci od značky Geox. Nejen že jsou originální barevným zpracováním, ale také dírkami na bočních stranách boty. Nicméně pro méně odvážné jsou k dispozici celočerné.

A co ony špičky? Mají docela příjemný tvar. Nejedná se v žádném případě o špici s ostrým hrotem, či natolik protáhlou, aby noze znemožňovala pohodlnou chůzi. Mírně protáhnutá špička staví balerínu na pomezí elegantní obuvi. Je známo, že muži tomuto trendu neholdují a raději by na ženských nohách vídali oxfordky či mokasíny. Zalíbíme se jim v baleríně s výraznější špičkou?

Barvy, vzory, aplikace

Vysoce módní jsou barvy obuvi. Nemusí se jednat pouze o baleríny, ale i ony si užijí pastelové odstíny, zdobení cvoky a mašlemi a v neposlední řadě využití nižší platformy či malého podpatku. Nezáleží, zda se jedná o elegantnější nebo sportovnější model boty. Klidně obujte baleríny zdobené zvířecím vzorem.

Mezi nejpopulárnější přitom patří zlatá a stříbrná barva. Takové baleríny se dají snadno kombinovat se sportovní i elegantní módou.

Zdroj: www.geox.com , www.humanic.net , www.bata.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu