Zlatá padesátá v kolekci H&M Divided Black Glamour Inn 2014

Zlatá padesátá v kolekci H&M Divided Black Glamour Inn 2014

14. března 2014, H&M, H&M Divided Black Glamour Inn, jarní kolekce, jaro 2014, dámské oblečení, trendy, šaty, trenčkot, doplňky, 50. léta, retro

Sponzorované odkazy

Oblíbená švédská značka H&M nás téměř neustále zásobuje novými kolekcemi a kousky, kterými můžeme vnést nový vítr do našeho šatníku. Rozhodně nás nešidí ani teď, s nástupem jara 2014, kdy už nám nabídla nejednu zajímavou „minikolekci“. Tou další je kolekce s názvem Divided Black Glamour Inn, která se svým laděním vrací to krásných a v módě stále oblíbených 50. let. Pastelové barvy, hravost, typické střihy – na všechny tyto slušivé prvky z doby minulé se můžete nyní těšit.

Kolekce Divided Black Glamour Inn je připravená na téměř jakékoliv počasí. Obsahuje totiž slušivý dvouřadý trenčkot na zavazování v pase v béžové i černé barvě, a na druhé straně tu jsou i kousky, které odhalují daleko více, jako šortky či minišaty. Jarních teplotních výkyvů se tedy s touto kolekcí rozhodně bát nemusíte.

Móda zlatých padesátých let to je období, kdy se po válce zase začalo blýskat na lepší časy, tedy alespoň v USA, a optimistická nálada se promítla i do oblečení, kde nechyběla spousta vzorů a barev. Grafické potisky zdobí v kolekci Divided Black Glamour Inn kostýmek, své místo na halenkách si našly proužky, chybět nemohou letos velmi trendy puntíky v modro-bílé podobě.

Kolekce Divided Black Glamour Inn však nepomíjí ani trendy současné. Z nich se tu potkáme například s velkým hitem falešné kůže, ze které jsou ušity šortky. Vysoké pasy u kraťásků jsou dalším trendem jara 2014, jenž zde má své místo. Nosí se černé, denimové i s potiskem! Potisky se nevyhnuly ani topům, větším hitem jsou však čísla a nápisy.

Další krásnou vzpomínkou na 50. léta jsou sukně do áčka, které jsou zde trochu kratší, a v krásných pastelových barvách růžové a mint, nebo s květinovým potiskem.

Z doplňků pak stojí za zmínku krásná černá retro kabelka připomínající hlavu kočky s řasami a čumáčkem, nebo velmi aktuální masivní řetízky na krk.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu