Sneakers, polobotky i mokasíny - pánské jarní boty 2014

Sneakers, polobotky i mokasíny - pánské jarní boty 2014

16. března 2014, pánské jarní boty, boty na jaro, trendy jaro 2014, polobotky, mokasíny, sneakers

Sponzorované odkazy

Svět pánské obuvi se točí stále ve stejných kruzích. Boty extravagantní i boty zcela fádní se nejvíce prodávají v klasické černé barvě. Univerzální boty pro všechny příležitosti by byl nejlepší vynález módního světa. Někteří muži by byli zcela spokojení s jedním párem bot a nemuseli by absolvovat stresující situace v obchodech. Ale jiní by nad malým výběrem zoufali, protože mnozí si rádi obují boty určené přímo pro danou příležitost. V tom jsou jarní kolekce tolik kouzelné. Nabízejí neuvěřitelně množství typů obuvi, nebojí se ani vzorů a využití výrazných barev.

Tenisky na všechny způsoby

Kdo má rád pohodlí sportovní obuvi a odmítá svým nohám dopřát elegantní styl mokasín, si bude v nových kolekcích libovat. Nabídka tenisek a to zejména módních tenisek je ohromující. Prostor dostávají především sneakers – tenisky na vysoké (někdy až příliš vysoké) podrážce. Musejí být v duchu trendů dostatečně barevné, ideálně tvořené z více barev nebo vzorů. Sneakers nabízejí i ryze sportovní značky jako je adidas, Nike nebo Puma. Jejich provedení je ale více zaměřeno na komfort. Vyrobeny jsou na základě speciálních technologií, aby noze zajistili co největší pohodlí. I tyto boty jsou zpracované s velkým důrazem na detail a stylovost.

Polobotky a mokasíny na jaro

Trend elegantní pánské obuvi u nás přetrvává. Mokasíny a polobotky dostávají nový punc použitím velmi sytých barev, jako je žlutá, oranžová nebo vínová. Nesnažte se sladit barevně doplňky, ani příliš nestylujte oblečení. Některé z designových bot si zaslouží patřičně vyniknout.

Jako příklad uvedu oxfordky – boty, které je možné zkombinovat téměř se vším a vypadají perfektně. Oslovily mne tyto z jarní kolekce Zara. Co na ně říkáte? Dokážete si je představit ve svém botníku?

Než se zcela oteplí, můžete v klidu nosit kotníčkové boty (tenisky i kožené vysoké kotníkové boty). Nejčastěji se nosí k slim kalhotám. Výhodou je, že většina z nich je v současné době ve velkých slevách, a tak proč si nezakoupit více párů bot.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu