Dámské košile a blůzy jako vyšité pro jaro 2014!

Dámské košile a blůzy jako vyšité pro jaro 2014!

18. března 2014, jaro 2014, blůzy, košile, dámské oblečení, černo-bílá, bohemian, paisley, květinové vzory, pruhy, proužky, trendy

Sponzorované odkazy

Dámské košile a blůzy jsou jedním z dalších druhů oblečení, které skvěle vystihují ženskost a to především jejich krásu, půvab, ladnost, smyslnost a tak dále. Taková lehká blůza má ostatně všechny vlastnosti jako žena, a proto jde obojí ruku v ruce. Letos na jaře 2014 budou dámské košile a blůzy obzvlášť populární. Jedná se o módní kousek, který se pro toto období skvěle hodí. Všem je samozřejmě jasné, že taková blůza či košile moc nezahřeje a jaro se zrovna nepyšní převratnými teplotními rekordy, ale v kombinaci s lehkým sakem nebo koženou bundičkou se dají strpět.

Bohemian

A jaké se vlastně letos budou nosit? Není přeci každá dámská blůza a košile stejná. Na jaře a dokonce ještě i v létě 2014 budou trendy takzvaný bohemian styl. Že jste o něm ještě neslyšeli? Tak si ho v krátkosti představíme, jelikož právě v tomto duchu se nesou i in dámské košile a blůzy pro toto jaro. Bohemian styl by se dal popsat jako uvolněný, nenucený, vzdušný, nekonvenční a prostě a jednoduše free. Vzory, které se na bohemian oblečení objevují jsou především květiny a v malém množství i geometrické tvary. Podívejte se na malou ukázku dámských bohemian blůz a košil. Jsou ,,k nakousnutí" že?

Paisley

Bok po boku s bohemian stylem jde paisley styl. I on bude v letošních teplých sezónách zářit na všech typech oblečení. Paisley vzor je kašmírový vzor s křivkovými obrazci. Nepleťte si to se etno, jacquard či tribal vzory. Paislay má svá jasná pravidla a navíc jde o vzor, který nám připomíná asijské umění a ne umění indiánské či africké. V takovéto paisley košili či blůze si budete moci tak trochu připadat jako nestoudná gejša.

Černo-bílá

Už je tady zas! Kombinace barev černé a bílé nás nenechává v klidu spát, protože se objevuje všude. Vidíme ji ve všech výkladních skříních i na stojanech v obchodech. Má velké štěstí, že vypadá tak dobře, jinak by nám mohla začít lézt pomalu na nervy. V černo-bílé se nesou i trendy dámské blůzy a košile. Jsou mnohem více konzervativnější a budou se skvěle hodit do společnosti, ale i na neformální procházky a posezení s přáteli. Černo-bílá barva ženám sluší a vypadají v ní elegantně.

Květiny

Květinové vzory bychom mohly přirovnat k černo-bílé kombinaci barev, jelikož se na oblečení pro jaro/léto 2014 objevují také všude. Ale tak co by to bylo za jaro bez květin že? Dámské květované košile a blůzy skvěle rozzáří váš outfit a budou tak moc výrazné, že budou dominovat. Nechte je vyniknout a vezměte si k nim jen jednobarevné oblečení a módní doplňky. Květiny budou mluvit sami za sebe.

Proužky

Vertikální i horizontální pruhy na blůzách a košilích letos na jaře také ,,pofrčí". Proužky jsou vzorem, který se může zdát na první pohled nezajímavý, ale na ten druhý už je to přeci jen lepší. Mnohokrát však ani nejde jen o strohé proužky. Občas jsou barevně odlišeny nebo doplněny jinými vzory. Tak jako tak jde o módní kousek dosti výrazný a kombinace s ostatním oblečením, doplňky a šperky může být složitá. Jak moc pruhovaný může celý outfit být? Dají se pruhy kombinovat s puntíky? Takovéto a mnohé další otázky se mnohým z nás při nošení pruhovaného vzoru nabízejí.

Zdroje: www.polyvore.com iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu