Rozevláté jaro 2014 s trendy šátky!

Rozevláté jaro 2014 s trendy šátky!

20. března 2014, doplňky, módní doplňky, šátky, jarní šátky, květované šátky, jednobarevné šátky, vzorované šátky, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Šátky se řadí mezi nejoblíbenější módní doplňky, ať vládne jakékoliv počasí. Jsou praktické i stylové a pořídíte je za pár korun. V zimě preferujeme teplejší šály, které zahřejí, na jaře už převládá jejich estetická funkce. Ke kabátku i kožené bundičce se letos na jaře určitě šátek bude hodit. Přinášíme vám tedy přehled hlavních trendů, nebude problém je sehnat snad v žádném obchodě s oblečením.

Srdíčka a puntíky

Nejrůznější symboly a vzory jsou trendy jak na oblečení, tak i doplňcích, šátky nevyjímaje. Letošnímu jaru vévodí romantická srdíčka a mašličky, retro puntíky, hvězdy, nebo třeba kříže v kombinaci hlavně s pastelovými barvami jako mint nebo růžová.

Květinová posedlost

O tom, že květinový potisk vládne jaru, není pochyb. S velkou převahou vévodí i šátkům, kterým také velmi sluší. Voleny jsou spíše romantické květiny v jemných jarních tónech a mohou doplňovat i jiné vzory, jako třeba krajku nebo proužky. Květinový šátek bude to pravé například k jednobarevnému trenčkotu!

Třásně

Na přehlídkových molech jsme mohli zaznamenat i další letošní trend, který se usídlil i na šátcích, a to třásně. Šátek díky nim působí zajímavěji a hodí se především k ležérnějšímu outfitu.

Základy geometrie

Pruhy, kostky, trojúhelníky i mnohé další a abstraktnější geometrické obrazce zdobí na jaře 2014 šátky. Zvolit můžete třeba i motiv kohoutích stop, nebo divoký mix všech možných tvarů a barev!

Růžová, nebo žlutá?

Šátky na jaro 2014 však mohou mít podob daleko víc, včetně té snad úplně nejoblíbenější – jednobarevné. Stejně jako loni a vlastně i v dalších předešlých sezónách můžete beze strachu vsadit na šátky v pastelových barvách, především modré, žluté a růžové. A jelikož je letos v kurzu i černá a bílé, ani šátky v těchto základních barvách nebudou šlápnutím vedle. Nezapomeňte také, že existuje spousta způsobů, jak si šátek uvázat a vypadat originálně!

Zdroj: www.zara.com, www.stradivarius.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu