Dámské jarní sukně - trendy 2014

Dámské jarní sukně - trendy 2014

22. března 2014, sukně jaro, trendy sukně, sukně Zara

Sponzorované odkazy

Natěšeně pátráme v obchodech po nových jarních outfitech. Jako správná žena si prohlížím i nabídku jarních sukní od známých značek. Máme se rozhodně na co těšit. Výběr je natolik veliký, že jistě zaujme široké spektrum zákaznic.

Sukně do pasu v obchodech Mango

Jarní sukně jsou velmi ideálním kusem v ženské skříni. Počasí sice ještě není extrémně hřejivé, ale možnost obléci punčocháče a jarní kozačky nám volbu sukní usnadňuje. Trendy jsou rozmanité. Nosit se budou pouzdrové sukně, sukně s vyšším pasem, krátké sukýnky i sukně dlouhé až na zem.

Mango a jeho kožené sukně na jaro

Mango ve své kolekci upřednostňuje sukně s vysokým pasem a kůži jako materiál číslo jedno. Ta kontrastuje s využitím vzdušných materiálů na krátké sukně nebo na sukně s asymetrickým střihem.

Současně jsou do nabídky zařazené také dlouhé sukně, které jsou ovšem vhodnější pro počátky dnů letních. V tomto směru nám přeje trend jarních kozaček hodící se ke krátkým rozevlátým sukýnkám i k sukním dlouhým. I když mne trochu zaskočilo představení dlouhých džínových sukní v jarní kolekci Mango. Na ty si ještě budu muset zvyknout. A co vy, obléknete v jarních dnech dlouhou džínovou sukýnku?

Mezi hlavní trendy ve světě sukní patří sukně pod kolena. Mang je prezentuje hned v několika provedeních, i když opět mezi materiály převládá kůže.

Jarní sukně od HM

HM se opět vyznamenává originalitou svých modelů. Ač jsou zařazené z veké části basic kousky a decentní sukně vhodné pro byznys módu, nechybí několik opravdu zajímavých modelů – střihově i použitým materiálem.

Lišit se může HM i délkou sukní . Proč nezvolit délku těsně nad kotníky nebo do půle lýtek.

Vybírám zlatou metalickou sukýnku, která se hodí na párty i do práce. Použitím kontrastního materiálu topu docílíte stylového kontrastu.

Zara a její jedinečná nabídka sukní

Zara musí být vždy tak trochu jiná a zároveň stejná. Stejná ve smyslu těch největších módních trendů. A tak pokud jsou trendy sukně pod kolena, nabízí je Zara také. V jarní kolekci mne zaujaly především rozevláté sukně se vzory. Jejich délky se liší, ale všechny vypadají velmi zajímavě. Některé jsou skládané, jiné splývavé a další pevně obepínají ženské křivky.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.com , www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu