Ženskost na prvním místě v březnovém lookbooku značky Stradivarius

Ženskost na prvním místě v březnovém lookbooku značky Stradivarius

29. března 2014, Stradivarius, lookbook, Stradivarius lookbook březen 2014, jaro 2014, dámské oblečení, trendy oblečení

Sponzorované odkazy

Schází vám v letošních do černa zbarvených jarních kolekcích tolik ovlivněných grunge stylem trocha romantiky a ženskosti? Tak zaměřte svou pozornost na březnový lookbook mladistvé značky Stradivarius. Zde se návrháři na okamžik oprostili od hlavního letošního trendu a dali průchod něžnému a jemnému stylu, který nám k jaru prostě patří. Pastelové barvy, květinový potisk nebo lehké materiály, tyto nezaměnitelně jarní prvky nemohou v této nádherné kolekci chybět. A pokud se k nim přidá i jemný náznak retro stylu v podobě puntíků a kšand, je jasné, že návštěva obchodu Stradivarius stojí za to.

Krásné pastelové tóny růžové a mentolové hrají v lookbooku Stradivarius pro březen 2014 důležitou roli. K nim pak přibývá elegantní bílá, se kterou dokáží vytvářet perfektní kombinace. Není to ale vždy potřeba, jak dokazuje velmi stylový a trendy all white look. Nemusíte si lámat hlavu nad tím, jak sladit barvy, vzory a doplňky a přesto budete vypadat úžasně!

Košile s límečkem se staly velmi oblíbeným a pohodlným kouskem, který má ve skříni snad každá z nás. Ať už zvolíte variantu s dlouhými rukávy nebo bez nich, neuděláte chybu. Zajímavě vypadají tyto košile v jedné barvě s kontrastním límečkem, ale i ony se nechaly poset spoustou zajímavých potisků, třeba letními palmami.

Denim, jeden z hlavních materiálů sezóny jaro/léto 2014 si také v lookbooku Stradivarius našel své místo, a to především na bundičkách, jak už jsme mohli mnohokrát vidět, ale i krátkých šortkách, nebo „otrhaných“ džínách v boyfriend střihu.

Proužky a puntíky jsou letos naprosto všude, a ani březnový lookbook Stradivarius se bez nich pochopitelně nemohl obejít. Nejedná se o žádné výrazné barvy a kombinace, ale spíše ztělesňují jemný dívčí a roztomilý vzhled.

A na co byste neměla zapomenout při nákupu šortek a sukní? Na vysoké pasy! Letos zažívají velký boom a trendy velí zastrčit do nich košili a jít!

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu