V oblečení jarní kolekce značky Jennyfer budete in!

V oblečení jarní kolekce značky Jennyfer budete in!

31. března 2014, bílé kalhoty, zvířecí vzory, safari, černo-bílá, trendy, denim, riflovina, květinové vzory, jaro 2014, Jennyfer

Sponzorované odkazy

Také dostupná značka pro mladistvé Jennyfer je připravena s jarní kolekcí. A co připravena! Jarní kolekce 2014 už je v plném proudu a možná jste z ní již některé kousky i viděly, ba dokonce odzkoušely a koupily! Těm, kteří si s novou kolekcí značky Jennyfer ještě nic nezadaly, ji ráda představím, protože stojí za to! Plná trendů, které na jaře 2014 poletí a bude po nich sháňka.

Již několikrát omývaná černo-bílá kombinace barev se uplatňuje i zde. Lze tu vyzkoušet módní kousky, které na sobě mají obě dvě z barev, či jen jednu z nich. Velkým trendem budou letos na jaře i bílé kalhoty, které budete mít možnost zakoupit i u Jennyfer. Černo-bílé oblečení a obuv se nese jak v elegantním, tak i v ležérním stylu. Společenská saka nebo boty na podpatku a vedle toho minisukně či vytahaná trička s nápisy.

Též denim (riflovina) bude letošnímu jaru vládnout. Je si toho vědoma i značka Jennyfer, a proto ho do své kolekce zařadila. Nejde jen o denim jako o materiál, který se zde vyskytuje samozřejmě na riflích, šortkách, džískách či sukních, ale také o modrou denimovou barvu modrou. Spojení materiálu a barvy bude trefou do černého!

Nešlo by to ani bez květin, které jsou symbolem jara. Musejí se bezpochyby objevit i na oblečení – na šatech, mikinách, sukních a halenkách. Květinami je oblečení potištěno, nebo je dokonce jimi přišito v podobě krajky na jedné z šedých mikin. Moc pěkný kousek! Ale nejen on! Některé z květinových kousků Jennyfer zařadila i do své limitované edice.

O posledním jarním trendu se možná tolik nemluví jako o těch předchozích, ale stejně má statut trendu. Jedná se o safari trend, který se vyznačuje zvířecími vzory. Je libo geparda či zebru? Zvířecí vzory jsou velice působivé, ale nesmí se to s nimi moc přehánět. Jeden, možná v malém množství i dva módní kousky v jednom outfitu. Dál už nic. Zde platí, že málo je více.

Zdroje: www.jennyfer.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu