Nová kolekce H&M By night

Nová kolekce H&M By night

2. dubna 2014, H&M, šaty, party šaty, večírek, party dress, party, by night, večerní šaty, večerní oblečení

Sponzorované odkazy

Jak je již zvykem, švédská značka H&M nám představuje jednu kolekci za druhou. Tou poslední je kolekce šatů By night, kde najdeme skvělé oblečení na party. Této kolekci sluší podpatky, tak na ně rozhodně nezapomeňte! Tváří této kolekce se stala známá světová modelka Maryna Linchuk. Co je trendy, jaké party šaty momentálně frčí – to se dozvíme právě teď!

Šaty se této kolekci moc povedly. Černá barva je dobrým parťákem na party a tak i v By night převažuje. Naším tipem a horkým favoritem jsou jednoznačně černé flitrované šaty s výstřihem. Tak zvaně ‚malé černé‘ by měla mít v šatníku každá žena a nemůžeme než souhlasit. Dalším slušivým modelem jsou dlouhé šaty s rozparkem u boku v šedočerné barvě a motivem hadí kůže. Jsou ušity z lehkého materiálu a tak se perfektně dají využít také v létě. Do třetice bychom rády vyzdvihly šaty – koktejlky – v bílé barvě s motivem krajek. Jsou velmi elegantní!

Dalším oblíbeným parťákem na party jsou topy. Kombinují se s kalhotami i sukněmi a jsou velmi originální a slušivé. Mohou je nosit ženy všech tvarů, budete se v nich cítit opravdu dobře. Z kolekce By night doporučujeme topy na ramínka v délce nad pupek. Noste je s vysokou pouzdrovou sukní nebo kalhotami se zvýšeným pasem. Jak jsme již psali v úvodu – této kolekci vévodí černá barva, ale jde také ruku v ruce s bílou a šedou. Imitace kůže a lesklých materiálů je momentálně velmi in, takže zkuste například legíny či skinny kalhoty v tomto provedení. Rovněž pouzdrová sukně v imitaci černé kůže je velice sexy. Nezapomeňte obout podpatky, nalíčit oči kouřovými stíny a vlasy jemně zvlnit nebo vyčesat do jednoduchého ale precizního copu. Budete party hvězdou, kterou nikdo nenechá sedět v koutě!

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu