Kimono - hitem i letošní sezónu jaro/léto 2014!

Kimono - hitem i letošní sezónu jaro/léto 2014!

8. dubna 2014, květinové vzory, třásně, H&M, Bershka, jaro 2014, léto 2014, trendy, in, dámské kimono, kimono

Sponzorované odkazy

Ano, nepletete se! Kimona už jsou tady zase! Možná si vzpomenete, že již minulou sezónu byly trendem a představily nám je známé módní značky jako je například Pull and Bear, Bershka či Zara, ale bohužel se u nás moc neujaly. Velká to záhada! Ale možná budou mít štěstí letos. Obměkčit vás může to, že kimona ve svých kolekcích předvedly na Fashion Weeks světoznámě proslulé módní značky jako Gucci, Philosophy, Escada či kambodžsko-americký módní návrhář Phillip Lim se svou značkou 3.1. Samozřejmě, že styl kimon od těchto módní značek je trochu jiný a má mnohem větší rozsah, ale my můžeme zakoupit kimona již nyní v obchodech dostupných značek.

Tak například populární značka H&M si pro své zákaznice v této teplé sezóně připravila unikátní kolekci dámských kimon. Minulý rok zameškala a letos se to snaží napravit. Podle mého názoru se jí to povedlo na jedničku. Nepřeberné množství barev, materiálů, střihů a motivů! Všechny víme, že na jaře a v létě letí květinové vzory, které se nemohou nevyskytnout i na kimonech značky H&M. Krom květinových vzorů jsou to i zvířecí vzory, které jsou letos také trendem. A poslední řadě jednobarevná a hedvábná kimona, která jsou velice příjemná na nošení.

A ve svém přesvědčení o dámských kimonech zůstává značka Bershka, která do své jarní kolekce zapojila jeden trendy módní kousek – černé delší kimonokvětinovými vzory. Toto dámské kimono je stejně jako mnoho jiných vyrobený z jemného a vzdušného materiálu, který se nosí úplně sám. Velice pěkně také vypadá rafinovaně delší zadní část. Dá se nosit jakkoli. Lze z něj udělat elegantní, ale i ležérní součást vašeho outfitu.

Velice zajímavým doplňkem dámských kimon mohou být i třásně, které lemují dolní okraj. Tento velice působivý doplněk kimono obzvláštní a dodá u více orientálního stylu. A ještě ke všemu jsou letos třásně v kurzu. Vezměte si například kolekci H&M, ve které dominuje Miranda Kerr! Třásně se zde vyskytují na kabelkách. A to je ta pravá kombinace! Kimono s třásněm*i spolu s *třásnitou kabelkou!

Zdroje: www.hm.com www.polyvore.com www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu