Trendy pánské kalhoty pro jarní sezónu 2014

Trendy pánské kalhoty pro jarní sezónu 2014

3. dubna 2014, pánské kalhoty, jarní kalhoty, trendy pánské kalhoty, pánské kalhoty jaro 2014

Sponzorované odkazy

Stále se držím tvrzení, že muži nejraději oblékají džíny. Nebo je to pouze zvyk, ta nejsnadnější cesta, kus oblečení, který jde lehce kombinovat a nemusí se u něj příliš přemýšlet? Džíny udělaly za dobu své existence velké pokroky. Už se nejedná o pracovní kalhoty a dokonce jim dopřáváme tolik obměn střihů a praní, že se rozhodně nejedná o klasiku. Muži rádi nosí džíny, protože mají šanci výběru a pohodlí. Džíny jsou stylové – vysoce módně propracované i zcela jednoduché.

A co společenské kalhoty? Nevymizeli už z běžného života obleky? Také chyba. Návrat k ležérnímu společenskému stylu je více než příjemný. Nechci užít žádný z módních termínů, protože móda je do velké míry nedefinovatelná. Ale pokud mám jeden styl vybrat, bude to preppy. Bavlněné kalhoty v pastelových barvách, oblíbené chinos i pro náročné – kalhoty vytvořené pro čistě společenské účely.

Od elegantních kalhot se posuneme k trendu teplákovky. Tepláky zdobené nášivkami, kombinované z více materiálů nebo tepláky s nižším sedem jsou stále in. V nabídce je má na příklad značka Zara, z těch luxusnějších připomenu Moschino.

Tepláky se nosí u kotníků zúžené a v pase na tkaničku. Výhodou je, že módní designéři využívají precizně svého umění a postupně vytvářejí z klasických tepláků módní kousky vhodné pro běžné nošení.

Když už jsme se dostali tak blízko trendům, nelze vynechat květinový potisk a zvířecí vzory. Tento jarní trend nemine ani pánské kalhoty a skvěle oživí basic trika.

Střihy kalhot jsou úzké, s nižším pasem nebo přímo sníženým sedem. Nohavice se nosí ohrnuté nad kotníky. Mezi barvami vítězí pastelové odstíny. Setkáváme se ale také s výraznými vzory, přičemž mezi ty hlavní patří květinové a zvířecí potisky.

Závěrem jeden módní tip. Doporučuji vyzkoušet bikerské kalhoty značky Zara.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu