Duhová kolekce značky Etam rozzáří jaro i léto 2014!

Duhová kolekce značky Etam rozzáří jaro i léto 2014!

5. dubna 2014, Etam, duhová kolekce Etam, Etam léto 2014, spodní prádlo, podprsenky, kalhotky, body, krajkové prádlo, barevné prádlo

Jaro nás už pár dní vítá nejen příjemnými teplotami, ale i nádhernými barvami. Pokud nebydlíte zrovna vysoko v horách, určitě už kolem vás kvete zlatý déšť, narcisy nebo i romantické třešně. A barvy jsou právě to, co dělá jaro jarem. Francouzská značka spodního prádla Etam si tak pro letošní jaro a léto připravila kolekci, která stojí především na nepřehlédnutelných a nádherných barvách. A pokud to současné počasí nezvládlo, tato kolekce vám určitě přivodí skvělou náladu!

Značka Etam vsadila jak na syté a zářivé odstíny, tak i na ty jemnější pudrové. Barvy duhy zde pak reprezentuje například citrónově žlutá, azurově modrá nebo křiklavě růžová. Z jemnějších tónů pak v kolekci najdeme blankytnou modř, trendy korálovou nebo světlejší růžovou v kombinaci se smetanovou.

Z těchto barev jsou vytvořeny krásné komplety, kterým vévodí krajka. Tento nesmrtelný materiál je stále trendy, stále svůdný a stále oblíbený, o spodním prádle to platí dvojnásob. Na některých modelech je krajka použita v odvážnější průsvitné variantě, která nedá spát žádné ženě, natož muži. Je návrháři pojata velmi důmyslně a rafinovaně tak, že odhaluje hodně, ale ne příliš. Dává tak velký prostor fantazii!

Do obchodů značky Etam, které najdete v Praze (zde je dokonce devět prodejen!), Brně, Ostravě, Hradci Králové a Liberci, si můžete zajít kromě kompletu podprsenky a kalhotek i pro body z duhové kolekce pro jaro a léto 2014. Nejen pro vás bude určitě zajímavým osvěžením. A aby bylo jasné, že Etam myslí nejen na dokonalý vzhled, ale i na naše pohodlí, zařadil do kolekce spoustu podprsenek s rozšířenými ramínky. Obzvlášť majitelky většího poprsí tuto variantu určitě ocení. Etam zkrátka myslí na všechny. Zapomeňte tedy na chvíli na obvyklou černou a bílou, a oblékněte pro změnu prádlo v barvě duhy!

Zdroj: TZ Etam

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu