V jakých barevných tónech se nesou jarní baleríny 2014?

V jakých barevných tónech se nesou jarní baleríny 2014?

7. dubna 2014, nude odstíny, zemité tóny, květinové vzory, baleríny, balerínky, dámská obuv, jarní obuv, trendy, zvířecí vzory, pruhy, černo-bílá, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Společně s příchodem jarní sezóny přicházejí i dámské boty balerínky. Jaro je pro ně snad tím nejvhodnějším ročním obdobím, jelikož je teplo, ale ne až přílišné vedro, kdy by se nám v nich mohly nohy potit. Je prostě tak akorát, i když občas zaprší. Proslulé obuvnické značky jsou si vědomi toho, že po balerínkách půjdou nyní všechny ženy a dívky, a proto se vyzbrojily a uvedly na trh trendy baleríny v různých barevných odstínech a kombinacích, které letos poletí.

Mezi trendy barevné tóny budou letos patřit například světlé zemité barvy, které jdou od světlé nevýrazné žluté až po světle hnědou. Tyto barvy možná nepatří k těm nejčastějším a nejoblíbenějším, ale když se na to kouknete z jiné stránky, tak vlastně nabízejí mnoho možností. Takzvané nude odstíny, mezi které určitě patří, se dají skvěle kombinovat s ostatním oblečením a módními doplňky. Nejsou až tak výrazné, a proto si s nimi lze pohrát a ucelený outfit z nich teprv udělat. Mimo jiné se také skvěle hodí jak do společnosti, tak i na běžné nošení.

Obraťme list a přejděme z konzervativních barev na barvy progresivnější. Jaro jako symbol začínající teplé sezóny s sebou přináší i mnoho barevných tónů. Začínají růst barevné květiny, zelenají se stromy a obloha je blankytně modrá. A tohle všechno se odráží také v módě, a proto se trendy jarní balerínky ponesou v jarních barvách jako jsou žlutá, modrá, zelená, oranžová, růžová či fialová. Máte možnost obout jednobarevné baleríny či vícebarevné. Hlavní je, aby byly co nejvýraznější!

Spolu s barevností jdou ruku v ruce i květinové motivy, které se taktéž objevují v jarních kolekcích všude. Na balerínkách vypadají skvěle, a hlavně působí efektivně. Když se v takovýchto květinových balerínách projdete v parku či v rozkvetlé zahradě, ihned zapadnete. Květinové motivy na balerínkách se mohou objevit jako potisk, ale také jako doplněk na špičce boty nebo jinde po jejím obvodu. Jde o ten úmysl.

Už několikrát omílaná je také kombinace černé a bílé barvy. Trendy bude letos na jaře na všech druzích oblečení i na botách, takže i na balerínách. Řešení, jak kombinovat tyto dvě barvy, je spousty. Na balerínkách vynikne například v podobě proužků nebo puntíků. Dodá jim to mnohem více roztomilosti. Pokud se však s touto kombinací nakládá střídmě, baleríny se stávají skvělou obuví do společnosti. Bílá i černá patří k nejkonzerva­tivnějším barvám.

Atraktivní budou letos na jaře i zvířecí motivy, které na balerínách objevíte velice často. Zvířecí motivy jsou trendy již delší dobu. Někdy víc a někdy méně, ale přesto jsou. Na balerínkách vypadají nápaditě a působí dominantně. Zde je potřeba dávat si pozor na to, aby nebylo zvířecího vzoru moc. Všeho moc škodí a tady to působí dvojnásob.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu