Jaké šaty zvolit letos na jaře? - Skater dress!

Jaké šaty zvolit letos na jaře? - Skater dress!

10. dubna 2014, krátké šaty, skater dress, jaro 2014, trendy, denim, černo-bílá, květinové vzory, dámské šaty, jacquard, bílé šaty, svatební šaty, geometrické vzory

Sponzorované odkazy

Teplá jarní sezóna už je tu a nabízí nám mnoho nového. Po studené zimě si konečně můžeme obléknout šortky, sukně nebo šaty, které tak dokonale podtrhují naší ženskost. Když se počasí opravdu vydaří, vše můžeme oblékat bez zbytečných teplých punčoch nebo silonek. A co bude v oblasti vyloženě jen dámské módy letos na jaře trendy? Budou to takzvané skater dress! Určitě jste o nich již slyšeli nebo alespoň víte, jak vypadají. Je neuvěřitelné, jaký boom mohou zažívat takovéto jednoduše střižené šaty.

Základem skater dress je bezpochyby jejich délka. Dá se říci, že jsou dosti krátké, i když jejich sukně je v mnoha případech kolová. Jejich délka končí těsně pod hýžděmi. Někdy dosahuje i délky do půlky stehen. Jedná se tedy o velice sexy model, který však všechno zachraňuje povětšinou nulovým výstřihem.

A co bude trendy na jarním trendu skater dress? Vezměme to logicky. Víme, že ,,frčí" denim, tak se podíváme na to, jak vypadají denim skater dress. Na první pohled na nich není nic zvláštního, ale dokáží překvapit. Denimová modrá barva jim skvěle padne a má takovou sílu, že se stane hvězdou vašeho outfitu. Denim skater dress skutečně nepotřebují mnoho doplňků, i když výrazný šperk by se k nim podle mě skvěle hodil.

Stejně tak je to i s kombinací barev černé a bílé. Jedna z nejoblíbenějších barevných kombinací bude letos na výsluní a společně s ní i skater dress. Černá s bílou dokáží na šatech vytvářet úchvatné vzory. Tak například obyčejné proužky vytvářejí dokonalou siluetu těla. Roztomilé mohou být puntíky a pokud bychom chtěli spojit tři jarní trendy do jednoho, tak zvolíme černo-bílé skater dress s geometrickými či květinovými vzory.

A když už jsme je načali, tak v nich budeme pokračovat. Ano, řeč je o květinových vzorech. K jaru a k šatům jednoznačně patří, tudíž bychom je nemohli vynechat. Každá žena miluje krásné voňavé květiny a módní oblečení. U skater dress s květinovými motivy může mít žena obojí. Vůni květin si bude muset trochu domyslet, ale je fakt, že v tomto ročním období, kdy vše kvete a zelená se, voní téměř každý kout parku či zahrady.

Je fakt, že skater dress nezapomínají ani na takové vzory, kterým je například jacquard. Byly jsme na něj zvyklé především v zimní sezóně, ale proč v něm nesetrvat, když nevypadá vůbec špatně!

Velice často se pak setkáte i se skater dress ve sněhové bílé barvě, která působí nevinně a každou z žen dokáže omladit. Bílé skater dress vypadají jako krátké svatební šaty a podle mého názoru by se takto daly i použít. Je ale zapotřebí dát si pozor na skryté hrozby bílé barvy, která ráda nezůstává čistá. Málokdy nemusíte oblečení prát ihned potom, co si ho vezmete na sebe.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu