Sandály s páskem kolem kotníku jsou hitem sezóny!

Sandály s páskem kolem kotníku jsou hitem sezóny!

12. dubna 2014, Baťa, sandály, sandály s páskem kolem kotníku, ankle strap sandals, sandály na podpatku, sandály bez podpatku

Sponzorované odkazy

Pokud jste své nohy přes zimu trochu zanedbávaly, k čemuž má sklon nejedna z nás, je nejvyšší čas zajít si na pedikúru. Jaru je tu v plné síle a léto už pomalu také klepe na dveře. A to znamená, že své nožky už jen tak neschováte! Navíc by to byla škoda, obzvlášť když se na scéně objevil nový horký trend sezóny – ankle strap sandals, neboli sandálky s páskem kolem kotníku. A co je na nich tak skvělého? Působí neuvěřitelně elegantně a dámským nohám ohromě sluší. Pásek dokáže nohu opticky zeštíhlit a navíc ji k botě pevně připoutá, aby nám v ní noha „nelétala“. Do tohoto trendu se nejde nezamilovat!

Sandály s podpatkem

Nejelegantněji pochopitelně tyto boty vypadají v kombinaci s podpatkem. Budou se hodit k šatům, ke kalhotovému kostýmku ale klidně i k ležérnějšímu outfitu, třeba v kombinaci se skinny jeans. Aby však pásek kolem kotníku dostatečně vyniknul, zvolte 7/8 délku. Dobrou zprávou je, že letos dostaly před jehlami přednost silnější podpatky a jejich nošení je tedy mnohem pohodlnější! Vyzkoušet můžete trend bot s metalickými odlesky nebo doznívající loňský hit colorblocking. Vrhnout se můžete i na současné novinky, jako jsou třeba transparentní části bot. Možností je spousta, letos na jaře a v létě neuděláte chybu jak pastelovými tóny, tak i klasickou bílou, černou nebo hnědou.

Sandály bez podpatku

Spousta žen však nedá dopustit na boty ploché. I těm však pásek kolem kotníku sedl a jednoduché sandálky bez podpatku krásně oživí. U těchto bot se nabízí nejrůznější zdobení pásků kamínky a korálky, které se budou v letních paprscích krásně vyjímat stejně jako metalické části. Sandálky bez podpatku působí hravě a letně, a tak se u nich nemusíte bát výrazných barev a zdobení. Opravdu široký výběr krásných bot s páskem kolem kotníku si pro nás přichystal Baťa, ale pozadu nezůstaly ani další oblíbené obuvnické značky.

Zdroj: www.bata.cz, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu