Rozmanitá kolekce s.Oliver jaro/léto 2014

Rozmanitá kolekce s.Oliver jaro/léto 2014

15. dubna 2014, s.Oliver nová kolekce, s.Oliver jaro/léto 2014, vintage styl, květinový vzor

Sponzorované odkazy

Nová sezóna vnáší do kolekcí německé značky s.Oliver dynamiku, jakou jsem u ní delší dobu neviděla. Móda ožívá ve všech svých aspektech. Nabízí nám aktuální trendy, pohrává si s vintage stylem, mísí vzory a nechává se inspirovat prvky z rozmanitých kultur. Kolekce jaro/léto 2014 zpracovává hned několik témat a vzájemně je prolíná. Žádoucí jsou kombinace vzorů, materiálů a odkaz na urban a casual styl. S.Oliver přichází s jedinečnou kolekcí zahrnující stylovou a zároveň velmi komfortní módu.

Dámská kolekce s.Oliver

Z dámské kolekce sálá mystická sílá vycházející z netradičních kultur. Motivy podmořského světa, inspirace prvky z asijské kultury nebo populární ethno vzory. Smyslnost ženské krásy je podtrhována rafinovanými střihy, které jdou ruka v ruce s pestrými barvami a výraznými vzory.

Nechybí ani mladistvá řada QS by s.Oliver, kde se uplatňuje především street styl a móda zaměřená na maximální pohodlí. Spojení trendů s komfortem je ostatně vysněná střední cesta snad každé ženy i muže. Z předešlých sezón se stále zachovává trend zvířecích motivů a květinových potisků. Stále více populární se přitom stávají dvě základní barvy – tedy černá a bílá a jejich vzájemné kombinace.

Zároveň se stále setkáme se zlatou barvou a metalickými motivy. Mnohým bude také milý přetrvávající trend grunge stylu a tím pomalu přecházíme k pánské kolekci.

Pánská kolekce s.Oliver

Pánové si žádají elegantní i pohodlnou volnočasovou módu. S.Oliver dokáže tyto dva zdánlivě rozdílné styly propojit a vytvořit ležérní outfity pro každý den. Objevíme kouzlo vintage stylu v moderním pojetí, setkáme se s řadou grafických motivů a dočkáme se také překvapivých kombinací materiálů.

Osobně se mi velmi líbí havajské košile, které mají konečně poněkud inovativní podobu. Ke košili patří neodmyslitelně sako nebo kardigan. Všech těchto prvků je v nové kolekci na výběr velké množství. Z kalhot zvítězí opět chinos a kalhoty v cargo stylu. Mezi vintage typy kalhot se vyskytnu i ty se sníženým sedem.

www.soliver.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu