Hodinky a šperky Calvin Klein

Hodinky a šperky Calvin Klein

18. dubna 2014, šperky Calvin Klein, hodinky Calvin Klein, dámské šperky jaro

Sponzorované odkazy

Značka se vyznačuje svým minimalistickým pojetím. Šperky se stávají velmi decentním doplňkem, který s ženou dokonale splývá. Vytvoření takové symbiózy přináší větší efekt, než se může na první dojem zdát. Cítit se dobře je přeci jen to nejdůležitější, nehledě na to, co máme na sobě. Šperky Calvin Klein jsou na tolik jemné, že si je může dovolit téměř každá žena.

Moderní a zároveň velmi elegantní šperky se ukrývají v linii désirable. Na první pohled jsou zcela jednoduché, když se na ně zadíváte déle, zjistíte, že před vašima očima nečekaně ožívají.

Náramek a náušnie vytvářejí příjemný komplet, který se dá nosit ke sportovnímu i elegantnímu sty­lu.

Linie undulace vsází na zaoblené tvary. Opět ze šperků cítíme silný vliv minimalismu a elegance. CK prezentuje své šperky a doplňky jako zboží vhodné pro sebevědomé a emancipované ženy. Smyslnost ukrytá ve špercích Calvin Klein by měla k získání sebevědomí přispět.

Někteří nosí na místo šperku hodinky. Je pravda, že jsme si mnozí odvykli dívat se na hodinky jako nositele času. Častěji sáhneme do kapsy pro telefon nebo kontrolujeme své tablety. Pokud jsou pro vás hodinky také spíše šperk nežli pomocník při určování času, oblíbíte si hodinky z řady inclined. Něžný náramek se proplétá s minimalistickým číselníkem. Hodinky si zachovávají punc vysoké kvality. Jejich výroba stále směřuje do Švýcarska a tak na nich nechybí označení miss made. Hodinky jsou k dostání v leštěné nerezové oceli nebo ve verzi se zlaceným PVD.

Dámské hodinky Calvin Klein

U hodinek ještě chvíli zůstaneme. Podíváme se do řady Impetuous, kde se skrývají nesmírně ženské a smyslné modely hodinek Calvin Klein. Vyrobeny jsou opět z nerezové oceli a jejich design dopřává využít je jako módní doplněk – jako šperk. Jen zmíním voděodolnost hodinek a quartzový strojek.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu