Dlouhé sukně nejsou out, vyberte si tu, která vám sedne!

Dlouhé sukně nejsou out, vyberte si tu, která vám sedne!

22. dubna 2014, dlouhá sukně, sukně, dámské oblečení, jaro 2014, Zara, Mango, Tally Weijl, plisované sukně

Sponzorované odkazy

Dlouhé sukně mohou mít mnoho podob a jsou tak trendem pro všechny! Schovají větší zadeček či silnější stehna, ale oblékat je můžete i v případě, že jste se svou postavou naprosto spokojená. Dlouhé sukně jsou pohodlné a jejich nošením můžete docílit vzhledu romantické víly i bohemian chic stylu. A pokud vám doma ve skříni už dlouho visí crop top a nevíte, jak ho nosit, dlouhá sukně do pasu vám problém jednoduše vyřeší. Proč jsou dlouhé sukně správnou volbou pro letošní jaro už víme, pojďme se tedy podívat, kde a jaké seženete!

Zara

Stále trendy jsou sukně plisované, které do své nabídky zařadila například Zara. S těmito typy sukní se však už v minulé sezóně roztrhl pytel, takže sehnat je určitě nebude problém. Sluší jim jemné pastelové barvy jako mint či světle růžová, ale i syté odstíny, výběr je na vás. Kombinovat je může snadno s jednobarevnými topy a sandály.

Tally Weijl

Dlouhé sukně mohou samy o sobě pro někoho působit trochu jednolitě a usedle. Pokud je to zrovna váš případ, nakoukněte do nabídky mladistvé značky Tally Weijl. Ta pomocí rozparků či průsvitných částí dodala dlouhým sukním šťávu a sex-appeal. Dlouhé sukně se tak stávají kouskem, který umí být velmi rafinovaně svůdný.

Mango

O tom, že dlouhé sukně vypadají skvěle nejen v jarních barvách, ale i se spoustou potisků, nás přesvědčí značka Mango. Nabídka dlouhých sukní je u ní neuvěřitelně široká a pestrá. Ať už sháníte sukni saténovou, elastickou, nebo dáte přednost té džínové, Mango na vás myslelo. Stejně tak i pokud váháte mezi rovnými sukněmi, s rozparky, nebo těmi s kapsami. Nejen na festival pak využijete sukně s trendy paisley vzorem, zabrousit můžete i do říše zvířat a obléci se do leopardí kůže. Zajímavě vypadá i dlouhá sukně v color-blockingu. Množství barev, které Mango svým dlouhým sukním dalo už ani zmiňovat nebudu, seznam by byl nekonečný!

Zdroj: www.zara.com, www.tally-weijl.net, www.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu