Jak letos nosit crop topy

Jak letos nosit crop topy

25. dubna 2014, crop tops, crop topy, topy, tílka, trendy léro, trendy jaro, triko nad pupík, tílko nad pupík, top nad pupík

Sponzorované odkazy

Počasí je jako na houpačce – chvilku zima, pak zase teplo. Už bychom si na to mohli začít zvykat. Ovšem v trendech počasí nehraje příliš velkou roli. Pokud jste si stále neoblíbila crop topy, asi by se to mělo změnit, neboť ty budou především v teplých dnech velmi trendy a jsou opravdu oblíbené. Kdo si myslí, že je nemůže nosit kvůli tomu, že nemá ploché břicho, ten je na omylu. Crop topy jsou pro všechny!

CROP TOPY A SUKNĚ

Na první pohled se může mylně zdát, že crop topy jsou jenom pro opravdu štíhlé ženy. Ba ne, zdání klame. Díky současným trendům je může nosit kdokoliv. Popíšeme vám jak. Velkou výhodou a předností jsou stále moderní vysoké pasy. A platí to i u sukní. Vybírejte především zvýšený pas, ten spolu s crop topem upozorní na nejútlejší místo v pase a zdůrazní tak vaši ženskou siluetu. Jestliže nepatříte mezi hrdé majitelky plochého bříška – nevadí! Vysoký pas tyto drobné vady na kráse nenápadně zamaskuje a nikdo si toho ani nevšimne. Velkým hitem jara jsou pouzdrové sukně v délce pod kolena. Pokud se v obepnutých věcech necítíte dobře, vyzkoušejte například rozevlátou sukni v délce pod kolena. I zde platí – pas noste pěkně vysoko. Devadesátkový trend je zpátky!

CROP TOPY A KALHOTY

Ani crop topy v kombinaci s kalhotami nepřijdou zkrátka. Jsou skvělou volbou na party nebo do práce. Kalhoty noste úzké, ohrňte je nad kotníky a opět volte vysoký pas. Pásek už oblékat nemusíte, ovšem pokud jej nosíte ráda, vyberte spíš tenký. Crop topy můžete vybírat upnuté nebo volnější – například na tenkých ramínkách. Současným trendem jsou topy odhalující obě ramena, proto i zde můžete vyzkoušet variantu crop topu. S džínami vypadá přímo fantasticky a na party tak budete nepřehlédnutelná! Výborným parťákem je i rolák v délce nad pupík. Klasika, která neomrzí!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu