Gisele Bundchen v kampani H&M Swimwear 2014

Gisele Bundchen v kampani H&M Swimwear 2014

4. května 2014, bikiny, Bob Sinclar, Gisele Bundchen, H&M, Gisele Bundchen pro H&M, H&M Swimwear, plavky, swimwear kolekce, léto 2014

Sponzorované odkazy

Ať už se těšíte více či méně, plavková sezóna se blíží, a pulty obchodů se začínají plnit swimwear kolekcemi. Tu svou představila i oblíbená značka H&M. Zatímco v kampani k jarní kolekci jsme mohli obdivovat Mirandu Kerr, nyní je to brazilská kráska Gisele Bundchen, kdo v plavkách přitahuje veškerou pozornost. Při pohledu na vyrýsované tělo by nejspíš Gisele třiatřicet let hádal málokdo a překvapením pro vás možná bude i to, že tato veleúspěšná modelka umí i zpívat!

Při vytváření reklamní kampaně pro léto 2014 pomáhal značce H&M i francouzský DJ a producent Bob Sinclar, jehož písničky jako „Love Generation“ či „World, Hold on“ určitě znáte, a společně s Gisele Bundchen provedli cover hitu „Heart Of Glass“ skupiny Blondie. Song byl nahráván v New Yorku a Los Angeles a zaujme novým moderním provedením, a také citlivým a charakteristickým hlasem Gisele Bundchen. Trochu obdivu si určitě zaslouží i fakt, že celý tento projekt je neziskový, a veškeré výdělky věnují Gisele a Bob fondu UNICEF.

Pojďme se ale zaměřit na samotné kousky kolekce, které můžete na bronzové kůži brazilské supermodelky obdivovat. Nejedná se pouze o bikiny, ale kolekce nabízí i šaty a kaftany, které při pobytu na pláži a v létě vůbec nejednou využijete. Žhavá atmosféra z jednotlivých kousků jen sálá, a barvy mnohdy připomínající tropický prales spolu s výraznými doplňky celý dojem jen podtrhují.

Hlavní roli zde ale, snad kromě Gisele, hrají samozřejmě bikiny. Těšit se můžete na spoustu variant, jako třeba oblíbený trojúhelníkovitý vršek či horní díl bez ramínek. Do kolekce H&M zavítal i retro styl a přinesl bikiny s kalhotkami s vyšším pasem, nebo i jednodílné plavky s elegantním a svůdným průstřihem. Barvy jako černá a bílá zvýrazní vaše opálení, oranžové bikiny přitáhnou pozornost. Zamilovat se však můžete i do plavek s nejrůznějšími více či méně divokými vzory, kterých je v kolekci také dost.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu