Divided White, Hollywood Darling – pastelová krása s romantickým podtextem

Divided White, Hollywood Darling – pastelová krása s romantickým podtextem

6. května 2014, HM Divided, Hollywood Darling, kolekce HM, HM Devided White

Sponzorované odkazy

Kolekce Divided vznikla jako linie značky H&M určená pro mladé. Inspiraci čerpá z ulic, klubů a v denimové módě. Najdeme v ní prvky urban looku a street módy. Tato kolekce má být vždy poněkud nespoutaná až rebelská. Nabízí pravidelně outfity na běžné nošení i party oblečení a doplňky.

Divided White je kolekce focená na pobřeží. Jemný písek, staré kmeny stromů a vlny dokonale ladí se stylem celé kolekce. Ta zahrnuje dlouhé skládané sukně, krajkové šaty, bavlněné šortky a mnohé další kousky s nádechem romantiky doplněny o kontrastní oblečení z džínoviny.

Neznamená to, že se jedná o oblečení určené pouze na pláž, i když na letní dovolenou si v kolekci Divided White jistě své favority vyberete. Materiály jsou velmi lehké a vzdušné. Často se využívá krajky, a tak se celé kolekci dostává romantickému podtextu. V barevné paletě vítězí jednoznačně pastelové barvy, které ostatně patří mezi hlavní trendy sezóny. Kombinují se s krémovou a bílou barvou. Na své si přijdou i milovnice starorůžové, té je v kolekci Divided White opravdu dostatek.

Některé topy přímo vyzařují křehkost ženy a některé šaty z ní vytvářejí pohádkovou vílu. Jak lehce se dá ale balancovat v módním světě. Použitím džínové bundy přes šaty nebo kombinací džínových kraťasů s romantickým topem vznikají příjemné kontrasty a my vytváříme snadno ležérní outfity.

Značka H&M jde neustále dopředu. V posledních dnech se o ní mluví v souvislosti s udržitelnou módou a tzv. Fashion Revolution. Dále je populární díky spolupráci se světovými návrháři a také díky vytváření trendy kolekcí. Jednou z nich je právě Divided White, Hollywood Darling kolekce.

Užijte si léto v pastelových barvách, romantickém stylu a se vzdušnými materiály. Nezapomeňte na trendy džínovinu a její nekonečné kombinace s oblečením z jiných materiálů.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu