To pravé na jaro a léto! - Loose fit kalhoty

To pravé na jaro a léto! - Loose fit kalhoty

10. května 2014, trendy, jaro 2014, léto 2014, loose fit kalhoty, volné kalhoty, orientální vzory, paisley, aztec, zvířecí vzory, animal, digitální vzory, abstraktní vzory, květinové vzory, letní kalhoty, jarní kalhoty

Sponzorované odkazy

I když od jarní a letní sezóny čekáme, že s sebou přinese spoustu sluníčka, tepla a času pro pohodovou zábavu, někdy se počasí úplně nevydaří podle našich představ a bude zapotřebí obléci si něco efektivnějšího než jen šortky, sukýnky či šatičky. V letošních dvou sezónách budou trendy takzvané loose fit kalhoty. Že nevíte, o co jde? Jedná se o volné kalhoty, které neobepínají vaši postavu a jsou tak nějak vzdušnější a pohodlnější. Od toho také název loose fit neboli volně sedící/pasující. Všechny mi určitě dáte za pravdu, že se jedná přesně o typ kalhot, které se teď skvěle šiknou.

Volné kalhoty dávají prostor pro obrazové vyjádření. Takže se připravte na nejrůznorodější vzory a motivy. Trendy budou letos abstraktní a digitální vzory. A to nejen na kalhotách! Tyto motivy se vyznačují tím, že vlastně vůbec nic konkrétního neukazují. Směsice všemožných geometrických vzorů a metalických barev nenechá spát ani vám, ani lidem ve vašem okolí.

Tradičním motivem teplých sezón jsou také animal neboli zvířecí vzory. V těchto obrazcích se nachází exotika, která v nás evokuje pomyšlení na letní dovolené a dobrodružství. Avšak nejvíce oblíbený je mezi zvířecími vzory gepardí motiv, který zřejmě nejlépe reprezentuje styl animal. A i když možná nejsou loose fit kalhoty tím nejvíc sexy módním kouskem, tak se zvířecími vzory tomu tak bude. Nechte v sobě probudit kočkovitou šelmu!

V letošní sezóně se nezapomíná ani na trendy květinové vzory, které se na loose fit kalhotách také rády projevují. Květiny potěší každou z žen a jejich ztvárnění na oblečení působí rozkošně a mile. Je těžké jim odolat, a když skloubíte jemný a vzdušný materiál volných kalhot spolu s květinkami, jste nahrané úplně. Tento kousek musím mít!

V neposlední řadě to mohou býti orientální vzory, které jsou letos trendy. O vzorech jako jsou paisley, aztec, kašmír a tak dále jste už určitě slyšeli. Na loose fit kalhotách vypadají skvěle, jelikož přesně tento střih kalhot se v orientálních zemích také nosí. Jen si vzpomeňte na orientální tanečnice nebo na postavu Šeherezády z pohádkové knihy Tisíc a jedna noc. V loose fit kalhotáchorientálními vzory se ihned vžijete do jejich role.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu