Květnový lookbook značky Mango se nese v nude odstínech!

Květnový lookbook značky Mango se nese v nude odstínech!

22. května 2014, Mango, lookbook, květen 2014, trendy, geometrické vzory, černo-bílá, bílé kalhoty, bílé šaty, nude

Sponzorované odkazy

Květen je v plném proudu a módní značka Mango už na pulty svých obchodů přichází s kousky z jeho lookbooku. Možná vás na první pohled nějak moc nenadchne a nepřekvapí, ale po chvíli už mu podle mého názoru přijdete na chuť. Nachází se zde mnoho skvělého oblečení a také obuvi.

Velikou výhodou oblečení v květnovém lookbooku značky Mango je jeho účelnost. Může se pyšnit mnohonásobnými způsoby nošení a kombinacemi s ostatními módními kousky. Není nějak zvlášť výrazné, a proto snese i větší šperky a nápadité tašky či kabelky. Zkrátka a dobře dá se s ním velice pěkně ,,pohrát", takže pokud se pro nějaký ten obleček rozhodnete, tak vám přeji příjemnou zábavu.

Nejvíce žádanou barvou je letos v květnu u značky Mango bílá. Možná jste si ale už všimli, že vášeň pro tuto barvu nesdílí jen tato značka. Bílá barva letos na jaře a v létě září téměř všude. Velmi úspěšné budou bílé letní šatičky a kalhoty. Oba dva kousky zde můžete zaznamenat. Svoji trendy tour započaly už začátkem tohoto jara a daří se jim to velice slibně.

Mnohem více nežli samotná se pak bílá barva vyskytuje v kombinaci s černou. Splynutí těchto dvou barev je nám dobře známo a je evidentní, že jeho magická síla stále funguje. Černo-bílou bychom mohli považovat za samostatnou barvu. Zajímavější však je, jak přesně značka Mango tyto dvě barvy skloubila. Na oblečení se objevují buďto samostatně, a nebo ve formě geometrických vzorů v podobě čtverečků. Důmyslné a efektivní!

Není to ale jen bílá a černá, které se v květnovém lookbooku Mango předvádějí. Prostor zde dostala i světle růžová, která se nám ale téměř ztrácí před očima. Vyskytuje se zde na dlouhých šatech na ramínka, které budou letošní sezónu in. A další nepatrnou barvou je zde nevýrazná žlutá. Všechny tyto barvy tvoří dohromady líbivý celek a dá se z nich vykouzlit perfektní trendy outfit.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu