Vdechněte vůni léta s letní kolekcí značky Stradivarius 2014!

Vdechněte vůni léta s letní kolekcí značky Stradivarius 2014!

26. května 2014, léto 2014. Stradivarius, dámské oblečení, trendy 2014, trendy oblečení, kolekce, letní kolekce 2014, all white look

Sponzorované odkazy

Exotika, nové zážitky a nespoutanost – tak si spousta z nás představuje léto, které už každou chvíli čekáme. A přesně taková může být i letní kolekce vaší oblíbené značky! Při pohledu na letní kolekci 2014 od značky Stradivarius vám bude vše jasné. Fotografie zasazené do prostředí písku a kaktusů přinesou vůni exotiky a dalekých krajin a oblečení, které na modelce můžete vidět, pocit dokonalého léta ještě umocní. Necháte se i vy zlákat kombinací jednoduchosti a barevnosti vzorů a projdete se létem ve svěžích kouscích oblečení značky Stradivarius?

Letos v létě už se ničeho nečekaného, samozřejmě pouze co se módní stránky týče, zřejmě nedočkáme. To, co letní trendy pro rok 2014 nabízejí, však rozhodně stojí za pozornost. Pokud vás ještě neuchvátil stylový all-white look, možná se tak při pohledu na kolekci Stradivarius stane. Crop top v kombinaci s dlouhou širokou sukní, nebo peplum top s volnými kalhotami působí neuvěřitelně pohodlně a volně, do letních veder jsou jako dělané! Je-li pro vás all-white look však monotónní až nepřijatelně, osvěžte bílé kalhoty a sako romantickým květovaným topem a barevným psaníčkem.

Kde je letos v létě bílá, tam nemůže chybět ani černá. Tento další hit se zabydlel i v kolekci Stradivarius a reprezentuje zde především elegantní stránku kolekce.

Jak už je zmíněno výše, a jak vlastně vyplývá z celého pojetí letošního léta, vzory nemohou chybět naprosto nikde. Je v podstatě jedno, jestli se necháte unést tím květinovým, nebo dáte průchod mystičnosti s abstraktním potiskem, hlavní je se jich nebát. Tak jak to vidíme i u Stradivaria, například u outfitu složeného z pruhovaného tílka a sukně s geometrický­mi vzory.

Na co v létě určitě nesmíte zapomenout, jsou doplňky. Stadivarius nabízí například látkové čelenky do vlasů, výrazné náhrdelníky, barevné kabelky, zajímavé pásky i spoustu druhů bot.

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu