Plus size móda jaro/léto 2014

Plus size móda jaro/léto 2014

23. května 2014, plus size, móda pro boubelky, asos curve, Mango

Sponzorované odkazy

Na poli módy se odehrává neustálý boj o změnu. Někdy se jedná o změnu velmi razantní a dlouhodobou. Přesně tak se proměnily oblíbené zaoblené ženské křivky v křivky diametrálně jiné. Na módních molech se začaly objevovat až extrémně hubené modelky, magazíny upřeli svou pozornost na krásky s dlouhýma nohama a výrobci začali směřovat k výrobě velikostí XXS. Zdá se, že boubelky se nějaký čas musely trápit s dostupným oblečením a snaha být módně oblečena se přesunula na místo záliby v boj o kusy a nutnost nechat si šít oblečení na zakázku. Dnes se dostává plus size oblečení zase do popředí a designéři začali dělat v tomto duchu speciální kolekce. Tak se pojďme podívat, co nás čeká v létě.

Jistě jste se seznámili s velmi populárním internetovým obchodem Asos a jeho speciální linií Asos Curve zaměřenou na větší velikosti. Oblečení Asos je šmrncovní a snaží se maximálně držet trendy ducha. A tak i plnoštíhlé dámy zde zakoupí krátké šaty, trika sahající nad pupík nebo džínové šortky. Možná se teď někteří chytají za hlavu, ale vždy záleží zejména na způsobu, jakým oblečení nosíme a kombinujeme. Mnohdy vypadá baculatá slečna lépe než její o pár kilo lehčí vrstevnice.

Věnujte pozornost denimové módě. V nabídce značek jsou vydařené úzké džíny i moderní džínové bundičky. Nevynechejte ani vzory. V létě si užijeme květinové a zvířecí vzory, případně atypické geometrické potisky. Mezi barvami nezapomeňte na barvy pastelové, jsou jemné a dobře se kombinují.

Prohlédněte si také kolekci Violeta by Mango. Jemná linie letní módy pro plnoštíhlé ženy s důrazem na střih. Koncepce je zdánlivě jednoduchá, ale co si přát více, než dobře padnoucí džíny a pohodlný top?

Plus size kolekce nabízí pochopitelně více značek. Jsou jim často vyčleněny speciální sekce a tak nemusíte zdlouhavě tápat v záplavě velikostí.

Zdroj: www.mango.com , www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu