Barevná kabelka je must-have tohoto jara a léta!

Barevná kabelka je must-have tohoto jara a léta!

28. května 2014, kabelka, barevné kabelky, letní kabelky, tašky, psaníčka, léto 2014, trendy kabelky, módní kabelky

Sponzorované odkazy

Nejspíš se mnou budete souhlasit v tom, že letošní suverénní působení černé s bílou je potřeba alespoň částečně narušit, a to pořádnou dávkou barev. All-white nebo all-black outfit dokáže oživit klidně jediný doplněk výrazné barvy. A jaký doplněk by to měl být? No přeci ten u žen nejoblíbenější – kabelka. Nikdy jich není dost, a pokud jste někdy vlastnily kabelku bílou, dáte mi nejspíš zapravdu, že to není zrovna nejpraktičtější barva. Na chvíli tedy na nejoblíbenější barvu letošního jara a léta zapomeňte a poohlédněte se po kabelkách, které budou svými tóny připomínat třeba váš oblíbený letní koktejl nebo zmrzlinu!

U značek jako Mango, Zara či Stradivarius si svou barevnou kabelku pro léto 2014 určitě vyberete. Přes den můžete k bílým šatům vzít do ruky stylovou „bowling“ kabelku, nebo velkou prostornou tašku, do které naskládáte celý nákup, večer vám k černému overalu naopak postačí barevné psaníčko.

Mnoho tváří modré

Nebeská, azurová, kobaltová, námořnická, tyrkysová – do tolika a ještě daleko více odstínů modré se letos kabelky různých velikostí zbarvily. S bílou tvoří dokonalou kombinaci, kterou vzniká například nesmrtelný námořnický look, tolik trendy každé léto.

Nepřehlédnutelná citrónová

Pokud chcete dodat svému letnímu looku opravdovou šťávu, učiňte tak prostřednictvím citrusů a sáhněte po kabelce ve svítivém citrónovém tónu. Je svěží, letní a učiní vás zaručeně nepřehlédnutelnou!

Opomenutá červená

Červená se letos na jaře a v létě stala trochu zapomenutou. Na špici žebříčku trendy barev sezóny sice nefiguruje, ale neznamená to, že bychom se jí proto měly vyhýbat. Pokud máte červenou ráda, pořiďte si třeba rudou kabelku. V kombinaci s černým zbytkem outfitu vytvoří žhavý a sexy vzhled.

Baby pink

V letošní sezóně plné pastelových barev nechybí růžová. Nejvíce je vidět v jemňoučkém holčičím odstínu baby pink. I tento romantický tón vypadá s bílou báječně, a pokud jste romantický typ, bude pro vás skvělou volbou!

Zdroj: www.stradivarius.com, www.mango.com, Brand X Pictures / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu