Budeme zase nosit římanky? Nové modely obuvi u značky Humanic

Budeme zase nosit římanky? Nové modely obuvi u značky Humanic

31. května 2014, Humanic léto, novinky Humanic, letní sandále, gladiátorky

Sponzorované odkazy

Léto 2014 přeje páskům, řetízkům cvočkům a jiným prvkům, které ozvláštní naše boty. Značka Humanic vytvořila několik modelů dámských bot zdobených zejména pásky kolem nártu. Jedná se jak o boty na podpatku tak i o nízké sandálky. Ty připomínají oblíbené římanky nebo také gladiátorky, jejichž popularita na určitý čas utichla. Představím vám několik nejzajímavějších modelů z kolekce Humanic, které jsou v současné době k dostání na prodejních pultech.

Když už jsem zmínila gladiátorky, začnu rovnou u nich. Jedná se o páskové boty, jejichž výška sahá nad kotníka a celá bota je více méně utvořena z menších pásků. Sandály jsou bez podpatku se slabší podrážkou. Můžeme je nosit k džínovým i bavlněným šortkám, dobře ladí s určitými typy letních šatů, a nebo je obujeme klasicky k džínám.

Humanic navzdory trendům dává v této kolekci přednost úzkým podpatkům. O to výraznější je celkový design boty. Převážně se jedná o proplétání pásků, zdobení cvoky nebo využití jiných aplikací. Boty na podpatku sahající k výši kotníku jsou navíc dozdobeny praktickým zipem, který usnadní zapínání a je zároveň prvkem dekoračním.

Výrazné proplétání tvoří z bot jedinečné modely a tak je značka nabízí převážně v černém provedení (trendy je také bílá). Nemusíme se tedy bát, že bychom je těžce kombinovali s oblečením. Takové sandálky na podpatku hravě unosíme k večernímu outfitu nebo jejich krásou ozdobíme volnočasový džínový model.

Jelikož se jedná o letní kolekci, téměř všechny modely bot mají otevřenou špičku a podpatky nejdou do závratných výšin, snad aby se nám dobře běhalo na večírky. A když už nás nohy budou hodně bolet, přezujeme se do pohodlných gladiátorek. V nové kolekci nás čekají pásky, podpatky a především zajímavý styl. Je se tedy na co těšit.

www.humanic.net

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu