Must have léta 2014! - Plavky ,,brazilky"

Must have léta 2014! - Plavky ,,brazilky"

19. června 2014, brazilky, trendym brazilské plavky, bikini, dámské plavky, léto 2014, MS v Brazílii, MS ve fotbale, květované vzory

Sponzorované odkazy

Symbolem módy v letních měsících jsou jednoznačně plavky, do kterých se připravujeme již od zimy. Držíme diety, cvičíme, a nebo se jen učíme zatahovat bříško tak, aby vypadalo co nejštíhleji. Když jsme si s tím daly takovou práci, stálo nás to mnoho úsilí a námahy, tak bychom to měly zúročit a to v nějakých trendy plavkách.

Letos to budou totiž ,,brazilky", které ovládnou slunné pláže, trávníky koupališť a mola českých jezer. Jde o další must-have kousek, který v létě, vedle květovaného overalu, barevné kabelky a paisley vzorů, prostě musíte mít! Nejde jen o to být a nebýt in a out, ale především cítit se dobře, trendy a sebejistě. Módní svět vám bude ležet u nohou a vy si tak budete připadat nepřemožitelná.

Pokud jste to ještě nezaregistrovala, tak letos se koná historicky 20. mistrovství světa ve fotbale pořádané asociací FIFA. A hostující zemí je právě jihoamerická Brazílie, kde se bude od 12. června do 13. července 2014 konat závěrečný turnaj! Český národní fotbalový tým zde budete hledat sice těžko, ale s tématickými plavkami brazilkami, které nenesou své označení jen tak nadarmo, se budete alespoň pasivně na MS podílet.

A co to vlastně ty ,,brazilky" jsou? Otázka je na místě, jelikož brazilky nejsou typickým druhem plaveček. Jde především o jejich střih. Mohli bychom o nich říci, že jde o bikini, které zakrývají jen to nejdůležitější. Spodek je tvořen miniaturními kalhotkami a vršek mikro trojúhelníkovou podprsenkou, která dokonale vyzdvihne vaše přednosti. Pokud tedy máte dost odvahy a ráda provokujete mužskou část přítomných, tak jsou brazilské plavky pro vás těmi nejideálnějšími. Tento typ plavek totiž dokonale podtrhuje vaši ženskou stránku a dokáže se skvěle vyhrát s ladnými křivkami.

Jak už jsem naznačila v předchozím odstavci, tak je to střih, který hraje u brazilek prim. Veškeré motivy a barvy jsou druhotné. To ale neznamená, že jeden trend stačí. Lze najít brazilské bikini, které jsou zároveň in svou barvou a motivy. Tak například květované vzory, které budou letos trendy za všech možných situací. Na brazilkách se skvěle vyjímají a jsou lehko k sehnání. Vedle těchto vzorů to budou též animal motivy a různé pruhy, proužky a puntíky. Bude veselo!

Zdroje: www.asos.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu