Novinky od Nastygal z Kalifornie

Novinky od Nastygal z Kalifornie

15. června 2014, all white everything, bílá barva, white. šortky, kraťasy, nastygal, plavky, leto, summer

Sponzorované odkazy

Co nového nám přináší populární kalifornský streetový e-shop Nastygal s dámským oblečením? Letní kolekce je plná bílé barvy, hravých topů, krásných šatů a originálních doplňků. Pokud se módy nebojíte a ráda zkoušíte nové a neotřelé věci, rozhodně doporučujeme Nastygal – je velmi originální, trochu drzá a opravdu výjimečná. Tahle móda z kalifornských ulic a pláží vás bude určitě bavit. Posuďte sama!

Jak jsme již výše zmiňovali – nová kolekce Nastygal se nese v duchu bílé barvy. Je to barva léta, nádherně v ní vynikne letní opálení, sluší všem a je velmi vzdušná. Bílá barva je také mimořádně praktická a dá se kombinovat opravdu se vším. Krom all white everything se v létě nosí často v kombinaci s džínovinou – a to především džínové šortky. Obléknete je na tisíc způsobů, o tom vás níže přesvědčíme. Dalším oblíbeným letním trendem je rozevlátá a nespoutaná hippie móda. Nebojte se nosit čelenky, crop topy, maxi šaty, třásně a spoustu doplňků. Je to velmi hravé a bude vás to bavit.

Zásadním outfitem léta by měly být džínové šortkycrop topem v bílé či pastelových barvách. Jestliže nerada ukazujete bříško, noste šortky s vysokým pasem – jsou velmi trendy. Crop topy mohou zdobit například třásně, výšivka, krajka, mohou mít neobvyklý střih, noste i háčkované topy. To všechno jsou symboly léta. Vyzkoušejte také klobouk na hlavu – nosí se všechny tvary a velikosti. Hravým a nezbytným letním doplňkem by také měly být sluneční brýle. Letní kolekce fandí velkým a výrazným obroučkám. Ležérní hippie style vyčarujete nošením tzv. nedbalým dojmem. Vlasy rozevláté a zvlněné, jakoby jste se zrovna vyhrabala z postele, lehký make up, spoustu doplňků a vlajících šál, třásní a materiálů, květinové čelenky. Zkoušejte experimentovat, vyplatí se vám to a budete se cítit skvěle.

Zdroj: www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu