Topy s odhalenými rameny jsou letním číslem 1!

Topy s odhalenými rameny jsou letním číslem 1!

17. června 2014, crop top, topy, trička, léto, summer, odhalená ramena

Sponzorované odkazy

Nelamte si hlavu, co se bude nosit v létě. My vás na léto připravíme. Topy s odhalenými rameny jsou absolutním favoritem pro letošní léto! Jak takový top nosit, jakou zvolit barvu – to vám v dnešním článku ukážeme. Čtěte dál!

Topy s odhalenými rameny jsou velmi nápadité a stylové. Sofistikovaně odhalená kůže je velmi ženská. Vyzkoušejte proto tento nový trend, věříme, že topy si zamilujete. Jsou neuvěřitelně stylové, chic a velice ženské. Prozradíme vám, jak je nosit, jaký zvolit vzor a čemu se vyvarovat. Prvním důležitým faktorem je výběr vhodné podprsenky. Rozhodně by vám nikde neměla vykukovat ramínka – je to nevkusné. Ramena by měla být opravdu ‚odhalená‘. Pro tento top se nejlépe hodí podprsenka bez ramínek, je pohodlná, měla by dobře sedět a nepadat. V obchodě se spodním prádlem vám jistě poradí.

Jaké barvy a vzory? Výběr barvy je v podstatě na vás. Pro party večer se skvěle hodí černý top, letními barvami jsou zase například pastelové – růžová, modrá, fialová, zelená. V bílém topu nádherně vynikne letní opálení a velmi sluší blondýnkám. Ze vzorů sáhněte buď po květinách či etno motivu. To jsou letní favoriti.

Na závěr vám prozradíme, jak a s čím takový top nosit. Letní romantikou je top s odhalenými rameny v kombinaci s rozevlátou sukní v délce nad kolena. Jednoduché, pohodlné a ženské. Vhodné také na rande či procházku v parku. Jestliže se nebojíte odhalovat bříško, pak si pořiďte top v délce nad pupík (tzv. crop top). Crop top vám bude skvělým parťákem k čemukoliv s vysokým pasem – džínovým šortkám, k džínám, pouzdrové sukni, maxi sukni. Kromě klasických obepnutých topů je zde ‚volnější‘ varianta – rozevlátý top s odhalenými rameny. Ten se zalíbí ženám, které mají rády například hippie módu, květinové vzory, lehké rozevláté materiály. Zkrátka je to nepostradatelný kousek vašeho letního šatníku!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu