Mango Summer Essential 2014 s Dariou Werbowy

Mango Summer Essential 2014 s Dariou Werbowy

16. června 2014, Mango, Daria Werbowy, Mango Summer Essential, léto 2014, letní kolekce Mango

Sponzorované odkazy

První tropické dny už máme za sebou, a vaše letní výbava ještě stále není kompletní? Není se co divit, léto si toho žádá opravdu spoustu. Sluneční brýle, trendy slamák, pohodlné sandálky, plavky, maxi i mini šaty… Naštěstí můžete nedostatky ve vašem letním šatníku rychle doplnit s kolekcí Mango Summer Essential 2014, pro kterou se opět stala tváří modelka Daria Werbowy. Nádherné fotky Joshe Olinse z prostředí pláží Lanzarote jsou perfektní ukázkou, jak může vypadat i váš letní outfit. Pohodlí a styl, to jsou nejdůležitější hesla léta!

Kolekce Summer Essential 2014 španělské značky Mango nás opět přesvědčuje, že bílá letos na poli barev vede na plné čáře. Můžete ji obléknout jak na pláž v podobě lehounkých a volných šatů, ale i do práce, když zvolíte bílé cigaretové kalhoty či šortky s průsvitným topem a bílým sáčkem.

Nejen bílá je ale letos vidět. V kolekci s bílým pískem či koněm kontrastují kousky červené či korálové a spolu s nimi i rozmanité vzory. Pokud fandíte spíše temnějším tónům, zaměřte se na tmavě modré maxi šaty. Letos si nemusíte s kombinováním barev příliš lámat hlavu. All-white outfity už znáte, ale stejně tak se můžete od hlavy až k patě „zahalit“ do oranžové či červené, jak kolekce nabízí.

Kolekce značky Mango Summer Essential volí pro léto 2014 volný, pohodlný styl, kterým můžete oslňovat ve dne i v noci. Ležérnost a jednoduchost jsou kombinovány se zajímavými prvky, jako volánky, řasení, průsvitné materiály, krajka, nebo vyšívání.

Manga můžete doladit i zbytek outfitu. Kromě šortek, kalhot, košil, topů a šatů tu seženete třeba krásné letní sandálky, které se hodí naprosto ke všemu. Kolekce Summer Essential dokonale vyplní každou mezeru ve vašem letním šatníku, a to s grácií a stylem. Ať už se chystáte strávit léto na pláži či ve městě, s Mangem jím dokážete projít pohodlně a na trendy vlně.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu