Džínové sukně užijete i na podzim!

Džínové sukně užijete i na podzim!

27. října 2010, džínové sukně, sukně, dámské oblečení, sukně podzim, sukně zima, podzimní sukně

Sponzorované odkazy

Džínové sukně patří k několika kouskům oblečení, které nikdy nezestárne. V různých obdobách už se nosí několik desítek let a stále se drží na módním vrcholku. Patří také mezi to nejuniverzálnější oblečení- dají se dobře kombinovat s veškerým oblečením, hodí se ke všem stylům, mohou se využít na všechny příležitosti a nosit ve všech ročních obdobích. Díky nepřeberným střihům si skutečně vybere každá žena bez ohledu na postavu.

Džínovina se kvůli své oblíbenosti pomalu ale jistě stává i součástí společenského oblečení, samozřejmě ale ve své střízlivější formě. Proto pro jednou vyměňte svou elegantní sukni za džínovou s vysokým pasem a skombinujte ji s jednoduchou košilí. Když vše doplníte o boty na vysokém podpatku, budete vypadat úžasně. Tento outfit je vhodný třeba do práce nebo na méně formální akce. 

Nošení džínových sukní v létě se stalo už jakousi uniformou. Minisukně společně s tílkem nebo tričkem vás spolehlivě zařadí do davu, po čemž touží asi málokterá z nás. Sice je tato kombinace velmi vděčná a praktická, lepší by pro vás ale bylo vymyslet si jiné alternativy a vyjádřit svou individualitu. Pokud se sukní v létě nechcete vzdát, pohrajte si alespoň s délkou nebo doplňky.

Džínové sukně na podzim nebo v zimě už jsou zajímavější záležitostí. Rozhodně se nemusíte bát, že byste umrzla. Kromě obligátních silonek (můžete být kreativní a pohrát si s jejich vzorem) si na sebe můžete vzít hřejivé podkolenky nebo návleky a bude vám stejné teploučko, jako kdybyste na sobě měla oblečenou dlouhou péřovou bundou. Nalézt je můžete ve většině obchodů, není ani příliš těžké uplést si je doma.

Pokud máte rádi trendy londýnský styl, zkuste sukni skombinovat třeba se šedými podkolenkami a oxfordkami. V módě gentlemanů budete vypadat vkusně a sexy. 

Pokud od podzimního oblečení očekáváte hlavně zahřátí, nemusíte mít se sukněmi problém. Krátký černý univerzální kabátek leží ve skříni téměř každé z nás, kozačky taktéž. Zkuste si pohrát s doplňky, které vaši kombinaci ozvláštní. Doplňte ji o baret, šálu a kvůli ranním mrazíkům o rukavice. Pozor si ale dejte na délku sukně v kombinaci s kozačkami na podpatku. Stačí malé uklouznutí od střízlivosti a budete vypadat nevkusně, až hrubě. 

Pohrajte si s vaší sukní sama, věřte, že není možnost šlápnout vedle.

zdroje: www.polyvore.com, iStockPhoto/Thin­kstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu