Plážové tašky a kabelky

Plážové tašky a kabelky

22. června 2014, plážové tašky, plážové kabelky, letní tašky, maxi kabelky

Sponzorované odkazy

Jistě si ještě vzpomeneme na velký trend maxi kabelek a maxi tašek. Každý rok si jej můžeme připomenout v době letní dovolené, kdy většina z nás pátrá po velké tašce na pláž. Jelikož žena je bytost vynalézavá a praktická, rády objevujeme věci, které mají více využití. A proto i u výběru plážové tašky hledáme její praktické využití ze všech stran. Plážová taška nebo kabelka do města?

Jen málokterá z nás dokáže na běžné nošení využívat malou kabelku či tašku. Kabelka by dnes měla pojmout malý notebook, taštičku s líčením, případně knížku nebo menší svačinu. Při cestě z práce se větší rozměr kabelky také hodí. Čím větší nákup se do ní vejde, tím lépe. Plážové tašky dnes dostávají natolik neutrální design a zpracování, že jejich omezené využití na pláž neplatí. Lze si vybrat z modelů připomínajících více kabelku na běžné nošení než plážovou kabelku.

I materiály se značně rozšířily. Letos jsou trendy plastické průhledné tašky, které se rozhodně nemusíte bát vzít na procházku do města. Najdete je na příklad u Victoria ´s Secret. Plátěné plážové tašky zařadila do své letní kolekce italská značka Koralline. Nechybí na nich potisk palem zrcadlící horké letní dny. Džínové šortky, košili a hurá do města i na pláž.

K plážovému outfitu se perfektně hodí tašky s uchy připomínajícími námořní lana. Ano, není to trend, který bychom nikdy neviděli, ale jeho pojetí se v milých podobách neustále rozšiřuje.

Za neutrální se dají považovat maxi tašky s výraznými vzory. Kromě plážové módy se hodí perfektně k módě denimové. Prodává je na příklad Asos.

A kam ještě můžete vyrazit za nákupem letních kabelek a tašek? Zkuste obchod Mango. V letní kolekci je několik velmi vydařených kousků plážových tašek. Jako plus můžeme přidat fakt, že se k nim podaří v obchodech Mango rovnou skombinovat letní outfity.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu