Hlavní trendy! - Dámské letní sandály

Hlavní trendy! - Dámské letní sandály

23. června 2014, léto 2014, dámské sandály, sandálky, stříbrná, zlatá, letní barvy, dřevěný podpatek, pásek kolem kotníku, trendy, in boty, must-have

Sponzorované odkazy

Když opomineme žabky a popřípadě i balerínky, tak jsou to právě sandálky, které v letních měsících nejvíce obouváme. Ideální botky do teplých dnů, jelikož bezvadně profukují a nepotí se v nich noha. Přídavek elegance, jestliže si vyberete sandály na podpatku, už je jen milý přídavek navíc. Dámské sandálky prostě letí, ale které přesně budou těmi nejvíc trendy? Jaké barvy, střihy a zpracování?

Především si letos v létě 2014 nesmíte nechat ujít dámské sandály na podpatku s páskem kolem kotníku. Jsou jich všude ,,mraky", a proto nebude problém s jejich dostáním. Pásek okolo nohy je na botě skvělým doplňkem. Nohu dokonale zvýrazní a dodá jí na ladnosti. K tomu všemu přispívá i podpatek. Pásky okolo kotníku mohou být různé. Široké či užší, někdy jich může být dokonce i více nad sebou. Častokrát se dají utáhnout nebo naopak povolit, aby bota perfektně přilnula k noze.

Velice efektivní a hlavně trendy jsou také dámské sandály s dřevěnou podešvou či podpatkem. S označením ,,dřevěnou" zacházejme opatrně, ne vždy se jedná o pravé dřevo. Mnohokrát jsou podpatky a podešvy jen oblepeny nebo nabarveny něčím, co dřevo jen připomíná. Na to pozor, jelikož tento způsob má větší sklony k okopání se a zničení. Pravé dřevěné sandálky jsou kvalitnější a lépe vypadají.

V barvách vedou černá a béžová, nebo chcete-li hnědá a to hlavně v kombinaci s oním dřevěným podpatkem. Černá barva by se dala považovat za takový standard, kterým nemůžeme nikdy nic zkazit. Skvěle se kombinuje s ostatními barvami a navíc perfektně vypadá. Černá boty jsou také praktické, jelikož nejsou tolik náchylné k ušpinění. To samé se však nedá říci o béžové, která nás právě přitahuje svou jemností a světlostí. Béžové sandály skvěle padnou opáleným nohám, které v nich krásně vyniknou. Kontrast světlé tělové (béžové) a opálené je 100% účinný.

V létě se klade důraz samozřejmě i na barvy. Tato období je plné barev, a dámské sandálky nezůstávají pozadu. Sluníčková žlutá, pomerančová oranžová či holčičí růžová. Nejvíc nejroztomilejší barvičky pro nás ženy. Krom těchto typických teplých barev budou trendy i ty atypické. Co říkáte na takovou zlatou či stříbrnou? Takovéto sandály bychom čekali spíše v zimních kolekcích při plesové sezóně, ale věřte nebo ne, letos v létě s nimi můžete vyrazit i do ulic.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu