Flamingopark: Unikátní kolekce šperků Mexiko Touch

Flamingopark: Unikátní kolekce šperků Mexiko Touch

18. června 2014, flamingopark, letní šaty, šperky

Sponzorované odkazy

Jak asi víte, plameňáci trávili část zimního času ve slunném Mexiku, kde žije a tvoří naše majitelka a hlavní designérka a také provozuje naši sesterskou pobočku – eco-chic butik Alfonsina y el mar, a tam i vznikaly myšlenky na Flamingopark novou letní kolekci. Cílem je přinést do městského nejen pražského života směs chutí, vůní a nálad slunného Mexika a celou škálu odstínů karibského moře.

S nástupem léta jsme pro Vás letos připravili něco opravdu výjimečného. Začínáme limitovanou kolekcí šperků Mexican Touch, ve které Vám přinášíme možnost ochutnat kulturu dvou krásných kulturních míst Yucatánu – starobylé koloniální Méridy a chic plážového městečka Tulum. Starobylá Mérida je plná historie a její paláce voní dávnými příběhy bohatých majitelů příměstských haciend – henequeros – latinskoamerických šlechticů minulých století. Stejně tak i šperky, které jsme pro Vás vybrali od mladých designérek produkujících pod značkou Amandina, jsou noblesní až tradiční, a přesto s nádechem novodobých eco trendů, náznaků návratu k přírodě. Najdete zde stříbrné šperky vyráběné prastarou metodou filigránu, z točených stříbrných drátků spojovaných v úchvatné šperkařské unikáty, jako i pozlacené náhrdelníky s přírodními perlami a krystaly. Na druhé straně měděné poklady z okolí plážového městečka Tulum, jsou zářivé, minimalistické a spojené s přírodou krásnými polodrahokamy odstínů karibského moře. Zajímavý je i způsob nošení náramků, které se na tamních plážích nosí nejen tradičně na zápěstí, ale i například na horní části paže, stejně tak prstýnky můžete mít pro větší efekt i více kusů na jednom prstu či na různých článcích prstů souběžně, a docílit tak dramatického až šlechtického vzhledu.

Na trhu jsou již i naše dvě linie oblečení, originálnější StreetRebel a rafinovanější Chiclady linie. Rebel přináší oblíbené japonské kalhoty na letní variace a Lady linie zejména jemné viskózové šaty, vhodné do práce i na večírek. Vše je v malých kolekcích, budete tedy moci být opravdu originální a výjimečné.

Vše můžete zakoupit na našem eshopu www.flamingopark.cz a také si je osobně prohlédnout v obchodě Bohemart, Karoliny Světlé 9 v Praze 1. Pokud ještě budou k mání, pár kousků uvidíte i na festivalu Colors of Ostrava 18.-21.7.2014, kam v rámci našeho přístupu „být blíže našim klientům“ a „proti konzumismu“ letos zamíříme s našim prodejním stánkem.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu