Hugo Boss představil pánské kolekce pro podzim a zimu 2014

Hugo Boss představil pánské kolekce pro podzim a zimu 2014

27. června 2014, Hugo Boss, HUGO, BOSS, pánská kolekce Hugo Boss, podzim 2014, zima 2014, pánské obleky

Sponzorované odkazy

Před nedávnem jsme se mohli pokochat dámskou kolekcí značky Hugo Boss pro nadcházející sezónu podzim/zima, tentokrát přicházíme s linií pánskou. I ta nabízí kolekce hned dvě, tedy HUGO a BOSS. Zatímco BOSS připomíná nezapomenutelný výlet do Skandinávie, HUGO vzpomíná na 90. léta a technologickou revoluci. Na první pohled možná tyto kolekce nespojuje nic, ale preciznost střihů, luxusní materiály a nekonečná a moderní elegance nechybí ani jedné z nich.

BOSS Menswear podzim/zima 2014

Značka Hugo Boss si pro inspiraci k vytvoření kolekce BOSS Men pro podzim a zimu zajela pro inspiraci do hlavních skandinávských měst. Kombinují se tu moderní minimalismus s ležérními detaily, architekturou inspirované střihy si skvěle rozumí s přírodními materiály. Cílem bylo dotknout se klasického severského stylu – perfektní vzhled bez přílišného snažení. Barvy kolekce BOSS jsou inspirovány skandinávskou krajinou. Světlá vápencová šedá se střídá s temně modrou barvou oceánu a tmavě fialovou. Kolekce v těchto odstínech nabízí padnoucí kabáty, dokonale střižená saka a kalhoty, ale třeba i prošívané bundy, nebo dvouřadé krátké bundičky. Protože je kolekce určena také pro moderní cestovatele, nechybí v ní doplňky jako praktické pánské tašky, nebo semišové chelsea boty.

HUGO Menswear podzim/zima 2014

Pánskou kolekci HUGO definují především tmavé intenzivní barvy, inovativní materiály a přísné střihy. Devadesátá léta a technologická revoluce jsou převedeny do současné módy a dýchají z každého looku v kolekci. Silným tématem jsou zde i kontrasty: síla a křehkost, minulost a budoucnost. Všimnout si můžete materiálů připomínajících neopren, a lesklých částí na spoustě dalších kousků, třeba i na duffle coats. Kolekce HUGO má o něco mladistvější nádech než BOSS, což dokazují například úzké kalhoty i tělo obepínající saka a svetříky.

Zdroj: http://press.hugoboss.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu