Slevy na letní obuv už jsou tady! Humanic, Deichmann a Baťa

Slevy na letní obuv už jsou tady! Humanic, Deichmann a Baťa

1. července 2014, boty Baťa, SLEVY, boty, obuv, letní boty slevy, letní obuv slevy, slevy léto 2014, slevy a výprodeje, slevy na boty, slevy na letní obuv, slevy sandály, sandály, flipflops, podpatky, vysoké podpatky, boty Humanic, boty Deichmann

Sponzorované odkazy

Možná jste ještě ty pravé sandálky pro letošní léto stejně jako já ani nenašly, a už je můžeme hledat ve slevách. Ano, léto teprve začalo, a už nám obchody nabízejí příznivější ceny. Při nakupování ve výprodejích platí heslo ‚rychlejší vyhrává‘, takže určitě neotálejte a vydejte se na pouť po obchodech s obuví dříve, než bude vaše velikost boty vyprodaná. Slevy až 70 % u Bati, či 50 % v obchodech Humanic a Deichmann totiž dokáží nalákat každého!

Baťa

Oblíbená česká značka Baťa se rozhodla udělat nám velkou radost, a letní botky zlevnila o 30 %, 50 %, ale v některých případech i o 70 %. A to už je sleva pořádná. Za velmi sympatické ceny si tu můžete pořídit tenisky, mokasíny, sandálky, gladiátorky, ale i lodičky, a k tomu všemu můžete svůj outfit doladit novou kabelkou, těch se totiž slevy u Bati týkají také. Nezapomeňte s sebou vzít na nákupy i svého partnera, ve slevách si vyberou i muži.

Humanic

Se slevou až 50 % přichází značka Humanic. Žabky i tenisky tu seženete už od 299 Kč, balerínky od 399 Kč. Všechny sportovní nadšence pak jistě potěší i výrazné slevy na sportovní obuv značek adidas, Nike, Puma či Lacoste. Od 399 Kč si pak také nenechte ujít spoustu překrásných sandálků na klínku, které jsou letos stále trendy. Boty značky Humanic jsou pro letošní sezónu plné barev i nejrůznějších aplikací, které v létě v kombinacích se šortkami či sukněmi dokonale vyniknou.

Deichmann

Vybrané modely bot nabízí nyní s 50% slevouDeichmann. I zde visí červená cenovka se slevou u letních bot, ale i u obuvi sportovní. Ceny začínají už na neuvěřitelných 199 Kč za stylové mokasíny či žabky, sandály na klínku pořídíte už za 249 Kč. Ve slevách si tu vyberou nejen ženy, ale také děti a muži. Pro ně jsou tu nachystány třeba mokasíny, tenisky, sandále, nebo i trendy desert boots, které představují elegantní a pohodlnou letní variantu bot.

Zdroj: www.bata.cz, www.deichmann.com, www.humanic.net, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii letní boty a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu