Ceny padají dolů! - SLEVY Zara Men

Ceny padají dolů! - SLEVY Zara Men

2. července 2014, pánská obuv, žabky, military, espadrillas, pánské trička, Zara, Zara Man, slevy, sale, pánské oblečení, pánské plavky, pánské bundy, parker, rifle

Sponzorované odkazy

Dalo by se říci, že prázdniny teprve začínají, a až nyní přijde čas na skvělé letní kousky, ale letní sezóna u módních značek již končí, aby byl čas na to vše vyprodat a uvolnit místo pro nadcházející podzimní a zimní čas. Možná je to zvrácené, ale je to tak a těžit z toho můžeme právě my – zákazníci. Slevy rozproudí krev v žilách každému z nás. Teď jsou opravdu všude kolem nás. Ohromné nápisy SALE můžeme vidět na výkladních skříních prodejen i na visačkách u oblečení, obuvi a módních doplňků.

Takovýchto po-sezónních slev si už teď můžete užívat v obchodech Zara či spíše ve specializovaných obchodech Zara Man, jelikož nyní půjde především o pány! I oni rádi nakupují, i když si to mnozí z nich nechtějí přiznat, a potom jsou tu i jejich drahé polovičky, kteří jim chtějí dělat neustále radost a zároveň si je oblékat ku obrazu svému.

Největší radost mi vždy udělá, když si mohu koupit v po-sezónních slevách nějaký ten módní kousek, který využiji v průběhu celého roku. Něčím takovým jsou například trička, kterých nebude v našem šatníku snad nikdy dost. Značka Zara Man nabídla v kolekci jaro/léto 2014 velice vytříbené modely. Pánská v trička v klasickém střihu, avšak s lákavými potisky, které zbaví vršky všední nudy. Pokud máte rádi originalitu a barevnost, tak si u triček Zara Man přijdete rozhodně na své.

Pány určitě potěší i slevy na lehké jarní bundy, které se totiž dají hojně využít na podzim. Jistě víte, že letos letí denim, takže retro ,,džísky" by měly být jasnou volbou. Vedle nich to budou výrazné bundy s tropickými motivy, ve kterých lze na podzim zavzpomínat na teplé léto. Klasikou jsou jako každý rok bundy kožené, anebo pokud máte rádi něco delšího, tak zde budou k mání stylové parkery.

Stále se budou nosit i kalhoty, které Zara Man nabízí v mnoha barvách a materiálech. Vedle tradičních riflí to budou kalhoty v naopak netradičních mužských barvách jako prachová růžová, sněhová bílá, žlutá, nazelenalá či světle modrá.

Léto je i obdobím prázdnin a dovolených, kdy mnozí z nás vyrážejí k moři či si sluníčka užívají na koupalištích a plážích u krásných českých jezer. S tím se pojí i kolekce plavek, které má připravené každá z módních značek. Pánové si u Zara Man mohou vybrat z nejrůznějších střihů a barev. Důraz se klade na květinové vzory, military motivy nebo neonové tóny.

Zara Man nabízí i něco málo z obuvi. Uzavřené boty do chladného léta a teplého podzimu, anebo otevřené žabky na krátké procházky po městě. Specialitkou jsou u Zara Man espadrillas, což jsou lehké boty, jejichž podrážka je tvořená z provazů a provázků.

Zdroje: www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu