Letní slevy a výprodeje oblečení

Letní slevy a výprodeje oblečení

6. července 2014, slevy oblečení, výprodej, letní výprodej, sale

Sponzorované odkazy

Odstartovaly letní prázdniny a s nimi také velké sezónní výprodeje. Šance smlsnout si na bezhlavém pobíhání mezi obchody a nakupovat věci, které vlastně ani nepotřebujeme, je tu! A ruku na srdce, potřebné nebo ne, ono nás to baví. Chtěla bych vám ovšem nabídnout i něco málo ze slev mimo velké módní řetězce. Přebytečných kusů se chtějí totiž zbavit i čeští návrháři, naše mladistvé naděje na ulice plné originální módy.

Zaklapnout za sebou dveře obchodního domu a zmizet v davu. Koupit si triko, které stejně bude nosit půlka republiky, protože je ve výrazné slevě – a je to zrovna kousek od známé, cenově dostupné, značky (asi všichni víme, ve kterých obchodech se u nás nejvíce nakupuje). Myslím, že každoroční, či půlroční rutina. Co ale přemluvit líné nožky a vyrazit do ulic. Pátrejme po malých krámcích ukrývající skvosty z malých dílen designérů a návrhářů. Poohlížejme se po handmade produktech, navštěvujme fashion markety a trhy – slevy se na nich také objeví!

Měla bych v tomto článku představit určitou nabídku – tipy na slevy u konkrétních značek. Nebudu vás tedy do nekonečna trápit svou posedlostí k autorské tvorbě a seznámím vás s několika zajímavými kousky, které jsem pro tento článek vybrala.

Tip číslo jedna v sobě ukrývá kalhoty se sníženým sedem. Jsou pohodlné, zřejmě už se staly také nadčasovými a jsou stále trendy. Velký výběr ukrývají značky Leidiró a Koralline, přičemž nejčastějším typem jsou tepláky nebo vzdušné elegantní modely.

I obuv se nedá zahanbit a snaží se trh válcovat slevami, co jen to jde. Kompromis mezi designem a kvalitou nalezneme na příklad v prodejnách Geox a Baťa. Protože je léto v plném proudu a čas dovolených s ním, vybírám ze slevové nabídky dámské sandálky na klínu. Komfortní a stylová volba.

Pánům doporučuji zavítat do prodejny Basmatee v Praze. Slevy se u nich houpají v příjemném rozmezí 20 – 50%.

Zajímavé kousky ukrývají jako vždy prodejny Zara.

Zdroj: www.zara.com , www.sv-butik.cz , www.vivien-handmade.sk

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu