Ta pravá chvíle! - Slevy na plavky 2014

Ta pravá chvíle! - Slevy na plavky 2014

5. července 2014, léto 2014, Victoria's Secret, Mango, slevy, dámské plavky, bikini, brazilky, SALE, Lindex, 69SLAM

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu, takže vás zajistí potěší po-sezónní slevy, které se již teď začínají připravovat na kvanta zákaznic a zákazníků. Velikou výhodou slev je to, že si můžete koupit sezónní oblečení, které zrovna nyní využijete, za více než poloviční ceny. Jedním z módních kousků, který symbolizuje léto a jeho radovánky, jsou plavky. Teprve teď na ně přichází čas a v obchodech se na nich již objevují velké visačky výrazných barev s nápisem SALE. Potěšující zpráva, že? Pokud jste si tedy ještě plavky na letošní sezónu nepořídili, tak zbystřete. Byla by škoda nynějších slev nevyužít.

Lindex

A které značky nám plavky za neuvěřitelné ceny nabídnou? Bude to například Lindex, která se přímo na prodej spodního prádla a plavek specializuje. Ceny letních plavek 2014 zde padají u levnějších o 30% a u dražších až o 50%. Jestliže nemáte ty správné proporce těla, vybírat si zde můžete zvlášť spodní a zvlášť horní díl plavek, což mnozí z nás ocení. Takový komplet může vyjít i do 500,–Kč, což se rozhodně vyplatí. Lindex – to je kvalita, skvělý výběr a trendy střihy.

Victoria's Secret

Pokud máte chuť na něco vytříbenějšího, tak by jste měli vědět, že se po-sezónní slevy dotkly i plavek od značky Victoria's Se­cret. Slevy půjdou také až k 50%. Plavky od Victoria's Secret jsou velice sexy a ojedinělé. Objevují se zde všechny letní trendy 2014. Naleznete zde tedy plavky s volány, s třásněmi, s mašličkami či květinové a zvířecí motivy.

Mango

Nabídka plavek ve slevě od značky Mango není tak pestrá, ale určitě je z čeho vybírat. Velkou výhodou je hlavně to, že značka Mango se řadí mezi ty dostupné. Nabízí své produkty za dobré ceny a nachází se ve většině velkých obchodních centrech. Plavky léto 2014 od Manga se pyšní trendy motivy jako jsou paisley, animal či tropical. K tomu všemu má Mango na skladě také in plavky brazilky, které na těle zakrývají jen to nejpotřebnější a jsou velice svůdné.

69SLAM

Se slevami je připravená i celosvětově proslulá značka spodního prádla a plavek 69SLAM, která pochází z tropického Bali. Plavky od této značky jsou skutečně jedinečné a vyrobené z kvalitních příjemných materiálů. Kamenný obchod má značka 69SLAM v Praze v Evropské ulici, ale má i svůj eshop www.69slamshop.cz, kde naleznete veškerý sortiment, a ještě ke všemu s dopravou zdarma.

Zdroje: www.lindex.com www.69slamshop.cz www.mango.com www.victoriassecret.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu